Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mi az az arthritis?

Mi az az arthritis?

Veress Máté - HillVital
2020. 04. 16. 14:49:00

Az arthritis az ízületek gyulladását, azoknak gyulladt állapotát jelenti. Gyűjtőnévként több mint 150 különféle ízülettel kapcsolatos betegség összefoglaló neve. 

Magyarországon egyre többen szenvednek különböző ízületi gyulladásoktól vagyis arthritistől.

A rheumatoid arthritis az egyik legsúlyosabb formája a mozgásszervi betegségeknek. Ez egy gyulladásos betegség, ám a probléma pontos okát még nem ismerik de azt tudjuk, hogy az immunrendszer megtámadja az ízüleketet borító porcot. Az arthritis sokkal gyakrabban fordul elő a nőknél mint a férfiaknál. Általában 20 és 50 éves kor között alakul ki. Valószínűleg egy vírus vagy egy bakteriális fertőzés okozza ezt a betegséget az amúgy is érzékenységgel bíró embereknél. A betegség nem örökletes viszont vannak olyan gének amelyek fokozott érzékenységgel bírnak.

Az ízületek kopásának az eredményét osteoarthritisnek nevezzük.

Ezzel szemben a rheumatoid arthritis egy gyulladásos betegség. Érdekesség, hogy a rheumatoid arthritis kétszer-háromszor gyakrabban fordul elő nőknél, mint férfiaknál, és általában 20-50 éves korban alakul ki. Hazánkban is sokan szenvednek az arthritisek különböző formáinak eredményeként kialakuló folyamatos fájdalomtól és fizikai korlátoktól. Ezzel szemben az oszteoartrózis, más néven degeneratív artrózis, amely egy kopásos betegségforma. Gyakoribb idős korban, és jellemzi az ízületek túlzott terhelése, pl. a teherviselő ízületekben, mint a csípő és a térd. Érintett lehet a deréktáj, a nyak vagy a kezek is. Az ízületi porcfelszín sérül, ez a károsodás olyan mértékig fokozódhat, hogy a porc teljesen lekopik, és a csontvégi felszínek érintkeznek egymással. 

A pontos oka még ismeretlen jelenleg de számos kockázati tényezője van.

Az öregedés az egyik tényező, a betegség kialakulásának az esélye a kor előrehaladtával egyre csak nő. 80 éves kor fölötti nőknél már csökken a kialakulás gyakorisága. Fentebb is említettük, hogy a nőknél nagyobb az esélye a kialakulásnak. Különböző fertőzések és vírusok is beindíthatják az arthritis kialakulását.

Az arthritis az ízületek gyulladását, azoknak gyulladt állapotát jelenti.

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés