Menü

Mi okozhat ízületi gyulladást? Íme a lehetséges okok!

Veress Máté - HillVital
2021. 02. 11. 12:00:00

Azt érdemes tudni, hogy az ízületi gyulladásnak számtalan ok lehet és a gyulladt ízületre minél hamarabb megoldást kell találni.

 

Megkülönböztetünk általános okokat és helyi okokat is. Léteznek olyan ízületi gyulladások amelyek a teljes szervezet betegségével lehetnek kapcsolatban és ezek csoportokat alkotnak. Lehet fertőzéses, autoimmun és hormoneredetű is.
 

És persze vannak olyan ízületi gyulladások amelyek helyileg alakulnak ki, tehát valamilyen helyi ok miatt. Az ilyen helyi okok a következők lehetnek:
 

- Túlterhelés

- Sportsérülés

- Baktérium

- Autoimmun betegség

- Köszvény kialakulása

- Valamilyen lelki okok (stressz, depresszió)

 

A vándor ízületi gyulladás azt jelenti, hogy a fájdalom vándorol az ízületek és az izmok között. Ilyenkor sajnos nehezebb megállapítani, hogy pontosan honnan jön a fájdalom. Ebben az esetben érdemes rögtön orvoshoz fordulni.


A sokízületi gyulladás tünetei többféleképpen is megmutatkozhatnak. Ennek a betegségcsoportnak több mint 100 féle típusa van és a többféle tünet is nehezíti a diagnózis kiderítését. Jelentkezhet lassan, de hirtelen is érkezhet a fájdalom. A tünetek lehetnek a klasszikus duzzanatok és ízületi fájdalmak. előfordulhat kiütés, szédülés és még akár szívprobléma is. Nagyon fontos, hogy odafigyelj a tünetekre és mindenképpen ajánlott egy orvos felkeresése.
 

A kéz ízületi gyulladásról is kell néhány szót ejteni. Lehet krónikus vagy akut is a gyulladás. Ez is szintén több ok miatt alakulhat ki. Egy góc okozta ízületi gyulladás következtében is létrejöhet. Kialakulhat egy autoimmun folyamat következtében is. Lehet érdekes de a pikkelysömör miatt is létrejöhet az ízületi gyulladás. A Crohn-betegség vagyis a gyulladásos bélbetegség is okozhatja a gyulladást.
 

A kéz ízületi gyulladás kezelése a következőképpen zajlik. Ha nagyon szükséges, akkor gyógyszeres kezelés ajánlott. A gyógytorna nagyon fontos állomása a kezelésnek. Sokan ajánlják még a fizikoterápiát is, de az ízületre borogatás is nagyszerű lehet ha a fájdalom még nem elviselhetetlen.
 

Biztosan felmerül a kérdés a fejedben, hogy ízületre kenőcs is jó lehet-e?

 

A válaszunk igen, méghozzá a Maximum balzsam ami 19 gyógynövény együttes erejét tartalmazza, hogy enyhüljön a fájdalmad. Tehát ízületre krém is létezik, és mindenképpen ajánlott egy próbát tenned vele mielőtt a gyógyszerekhez fordulnál. Gyógytorna alatt is szabad használnod ezt a gyógynövényes terméket.
 

Mi okozhat ízületi gyulladást? Íme a lehetséges okok!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.