Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Miért életbevágóan fontos az aranyér elleni kenőcs használata?

2020. 03. 24. 10:20:00 Sági Zsolt - HillVital

Az aranyér elleni kenőcs alkalmazása akut vagy krónikus probléma esetén elengedhetetlen.

Bár ez egy evidenciának tekinthető tény, valójában az érintettek többsége szeret úgy tenni, mintha nem ismerné ezt az állítást. 

Sőt. Az is nyugodtan kijelenthető, hogy az aranyérrel küzdők nagy számban titkolják a nehézségeiket, s éppen ezért azoknak az orvoslásával sem törődnek. Hogy miért?

A szégyenérzet sokszor a józan észnél is erőteljesebb érzés. Az aranyér pedig tipikusan olyan betegség, ami kínos. Kellemetlen helyen található, a tünetek sértik a privát szférát, s a közbeszéd is maximum csak gúnyolódásként emlegeti nagy ritkán.

Pedig egyre több, és több ember esik bele az aranyér csapdájába.

Az ülőmunka egyáltalán nem segít a helyzeten, sőt. A statisztikák azt mutatják, hogy a nyugati területeken élők egyre kevesebbet mozognak, ezzel párhuzamosan naphosszat székbe kényszerülnek, aminek nem maradnak el a negatív következményei.

Szúró, viszkető, égető érzés. Így kezdődik a küzdelem. Aztán a nemtörődömség általában odáig vezet, hogy komoly fájdalmak jelentkeznek, amiket egyre problematikusabb eltitkolni a világ elől.

Ám a szövődmények még súlyosabbak. A trombózis, azaz vérrög képződés esélye megnövekedhet, de a rosszindulatú sejtek elszaporodása is komoly veszélyt jelenthet.

Az aranyér elleni kenőcs fájdalommentesen tökéletes megoldás!

A beletörődés nem jó stratégia, ahogy a fej homokba dugása sem. A direkt aranyeres problémák megoldására specializált krém alkalmazása egyszerű, könnyű, nem jár fájdalommal, kellemetlenséggel, vagy kényelmetlenséggel. Nem utolsó sorban pedig roppant hatásos. Az időnek, azonban fontos szerepe van, így érdemes minél korábban elcsípni a bajt!  

Aranyér elleni kenőcs