Menü

Milyen vízhajtó növényeket ismersz?

A vízhajtó növények, mint ahogy az, a megnevezésükből is kiderül, arra ösztönzik a szervezetedet, hogy nagyobb hatékonysággal végezze a kiválasztási folyamatokat.

A kálium ebben a rendszerben gyakorlatilag főszerepet játszik, mivel hatására aktivizálódik a vese kiválasztása, s a vizelet ürülése is fokozottabbá válik.

Emellett, azok a természetes alternatívák eredményesek ebben a kérdésben, melyek nagy mennyiségű vizet tartalmaznak, azaz fogyasztásukkal, növelve folyadék beviteledet, komolyabb munkára késztetheted a kiválasztó szervrendszeredet. A vesék egészséges működéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű, és minőségű munka, amit az optimálisan megválasztott, és bevitt folyadékon keresztül tudsz serkenteni.

Az uborka kiváló példa mindkét hatásmechanizmusraa, mivel ebben a vízhajtó növényben mind a folyadék, mind a kálium nagy koncentrátumban van jelen, éppen ezért hetente több alkalommal érdemes kihasználni pozitív jellemvonásait. Akár este is fogyaszthatod, mivel kalóriaértéke nem számottevő, de ebben az esetben azért készülj fel az esti mellékhelyiségre járkálásra.

A mezei zsurló fő funkciója, hogy óvja, védelmezze a veséket, és felpörgesse a méregtelenítő folyamatokat. Utóbbi eredményeként a lerakódott, káros anyagok kisöprésében verhetetlen. Képes feloldani a lerakódott zsírokat is, éppen ezért, mint súlyvesztést segítő növényt tartják számon. A rendszeres fogyasztását, azonban nem javasoljuk, kizárólag kúra szerűen ajánlható.

A zellert sem szabad kihagyni a vízhajtó növények közül. Hetente egy-két zellergumó megoldja nem csak a kiválasztással, hanem az emésztéssel kapcsolatos, esetleges problémáidat. Ahogy a zöldségek esetében szinte kivétel nélkül mindig elmondható, nyersen ajánlott fogyasztanod, hogy valóban ki tudd használni minden pozitív jellemvonását, magas tápértékét, és vitamin, ásványi anyag komplexét.

Ha egy finom teára vágysz, akkor a citromfüvet semmiképp se spórold ki kamrád fiókjából. Ez a növény ugyanis nem csak finom, hanem több fronton is elősegíti a szervezeted optimális működését: serkenti az anyagcserét, támogatja a kiválasztást, és roborálja az immunrendszert.

A vízhajtó növényekkel tehát rengeteget tehetsz egészséged érdekében.

Milyen vízhajtó növényeket ismersz

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés