Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Tudj meg mindent a koleszterinről!

Tudj meg mindent a koleszterinről!

Veress Máté - HillVital
2019. 07. 03. 09:45:00

Sajnos a magyar konyha valamint a modern életmód is elősegíti a magas koleszterinszintnek a kialakulását. Szinte horrorba illő már ez a szó, hogy koleszterin pedig a szervezet számára nagyon fontos anyag. 
 

Egy kicsit most jobban megtudhatod, hogy mi is a koleszterin és miért kell optimális értéken tartani. A koleszterin a zsírok közé tartozik és egy nélkülözhetetlen anyag a szervezet számára. A koleszterin a sejtfalak, a D-vitamin, a nemi hormonok és az epesav egyik alkotóeleme. A szervezet a koleszterin szükséglet nagy részét magának állítja elő, csupán az egyötödét állítja elő táplálékból. Sokáig úgy gondolták, hogy ha egy embernek magas a koleszterinszintje, akkor egyes ételeket nem szabad fogyasztania. Ma már viszont ezt máshogy gondolják.

Kétféle koleszterint lehet megkülönböztetni. Az LDL aminek az a feladata, hogy a szükséges koleszterint a májból a sejtekhez juttassa. A HDL aminek az a feladata, hogy a fel nem használt koleszterint felvegye a szövetekből és aztán visszaállítja ezeket a májban. Ha a folyamat valahogyan nem működik rendesen, akkor az LDL koleszterin, különösen annak a sűrűbb változata kijut az érfalba és ott meszes plakkokat hoz létre.

A magas koleszterinszintnek több oka is lehet. Lehet akár genetikai hajlam de az egészségtelen életmód is szerepet játszik. Nem jó az egyoldalú táplálkozás, és a sok zsíros étel sem. A mozgáshiányos életmód és a túlzott alkoholfogyasztás is kiváltja a problémát. Azok az ételek amelyeknek magas a koleszterin tartalmuk, nem annyira befolyásolják a vér koleszterinszintjét. Olyan betegségek mint a pajzsmirigyproblémák, a cukorbetegség és az anyagcsere betegségek, a máj, az epe és a vese működési problémák, ezek mind emelhetik a koleszterinszintet.

Ránézésről nem mondható meg senkiről sem, hogy magas a koleszterinszintje. Általában laborvizsgálatokkal mutatható ki ha megemelkedett a koleszterinszint.
Az étrend nagyon sokat segíthet a koleszterinszint csökkentésére. Érdemes halat, zöldségeket, gyümölcsöket, növényi olajokat és teljes kiőrlésű gabonákat fogyasztani. Egy sima súlycsökkentő diéta akár 40%-al csökkentheti a koleszterinszintet.
Tudj meg mindent a koleszterinről!

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés