Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mindent a spárgáról!

Mindent a spárgáról!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 31. 15:42:00

A spárga igazi diétás zöldség.  10 dkg spárga – szinte hihetetlen – csupán 20 kalóriát tartalmaz!

Fogyasztani azonban ennél jóval több okból is érdemes!

Színe alapján megkülönböztetünk zöld és fehér spárgát.

A zöld spárga a föld felett nő, napsütésben, innen a friss zöld színe.

A fehér spárga színe azért fehér, mert nem éri fény, ugyanis földtöltésekben nő. A zöld spárga ízében sokkal zsengébb, akár salátában nyersen is fogyasztható. A fehér spárgát viszont csak főzve és hámozva fogyaszthatjuk. Mindegyik spárga legfinomabb része a spárga felső, zsenge, rügyes része. A zöld spárga klorofillban gazdag, több C-vitamint és karotint tartalmaz, mint a fehér, ezért táplálkozás szempontjából értékesebb, mint a fehér. Nagyon fontos, hogy friss spárgát vásároljunk. Ezt legegyszerűbben úgy tudjuk megállapítani, hogy megpróbáljuk kettétörni a spárga szárát. Ha ez könnyen megy, akkor friss a spárga, ha nem roppanósan törik, akkor annak lecsökkent a víztartalma, vagyis régóta leszedték, és már nem friss! A friss spárgát maximum 3 napig tárolhatjuk a hűtőben! A spárgának csak a zsenge hajtásai fogyaszthatóak, ezért a spárgaszár fás részét el kell távolítani főzés előtt.

És végül nézzük, hogy milyen gyógyhatásai vannak az egészségünkre:

A spárgának remek vesetisztító hatása van.

A spárga magas káliumtartalma miatt vízhajtóként is alkalmazható.

A spárgának vértisztító hatása is van, bőrproblémák esetén is segíthet.

A spárga csökkenti és meg is szüntetheti a reumatikus fájdalmakat, valamint a köszvényt.

A spárgáról

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.