Menü

Hogyan vészeljük át a kánikulát? Hogyan csökkentsük a hőérzetünket?

Kovács Krisztina - HillVital
2019. 06. 23. 13:55:00

A kánikula szervezetünkre gyakorolt pontos hatásait nem mindenki ismeri behatóan, pedig a nagy melegben, tűző napon végzett munka, sportolás, vagy akár napozás komoly veszélyeket rejthet magában.
 

A nagy mennyiségű verejtékezés hatására a testünkből kiürülhetnek az ásványi sók, vitaminok, ezt feltétlenül pótolnunk kell, különben rosszul is lehetünk, ezért fogyasszunk vitamin koplexumokat.
Bármerre is jár, fontos, hogy mindig kéznél legyen egy pohár vagy palack tiszta víz. Fogyaszthatunk gyógynövényes italokat,  például a menta hűsít,
a zsálya az izzadást szabályozza. A citromos víz frissít és vitaminnal tölt fel.
Napi többszöri tusolás, ám nem szabad hideg vízzel, mert hősokkot kaphatunk. Inkább langyos vízzel zuhanyozzunk. Az erek szépen fokozatosan hűljenek le.
Világos laza, szellős  ruhadarabokat használjunk, a világos szín taszítja a nap sugarait, ezzel biztosítsuk a verejtékünk elpárolgását. Használjunk szalmakalapot, vagy fejkendőt, ezek védenek a napszúrástól. Biztosítsunk a verejték elpárolgását. 
Friss gyümölcsökkel és zöldségekkel a magas hőmérsékletet könnyebben átvészeljük. A lédús zöldségek és gyümölcsök könnyen emészthetőek és rengeteg vizet tartalmaznak. Az édes, fanyar, keserű ízek hűtő hatásúak. A hűtő hatású ízeket, könnyű ételeket kell előnyben részesíteni. A lédús, főtt ételek, nyers saláták, levesek előnyösek, mindenképp kerüljük a csípős ételeket.
Ha légkondit használ, akkor a szoba és külső hőmérséklet közt nem ajánlott a 5 - 7 foknál nagyobb hőkülönbség. Így a szervezetnek nem kell a hőingadozással harcolnia. 
A külső árnyékolás jobb mert 75%-kal is csökkenti a napbesugárzást, míg a belső árnyékolás csak 25%-kal. Korán reggel vagy késő este kinyitni az ablakokat, és beengedni a hűvösebb kinti levegőt.

+1 tipp: Elalvás előtt a HillVital Gyógyfüves Mesterbalzsammal ha bekenjük magunkat, a gyógynövény összetételének köszönhetően hűsíti a testünket. 12 gyógynövényt tartalmaz amelyeket gondosan válogattunk össze, hogy a legjobb hatással tudjanak neked segíteni.

Kánikulában hogyan hűsíthetjük magunkat? Most megtudhatod.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.