Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mitől alakulnak ki a szemölcsök?

Mitől alakulnak ki a szemölcsök?

Sági Zsolt - HillVital
2021. 06. 29. 10:40:00

Szemölcsök kialakulhatnak gyermekeken és felnőtteken egyaránt.
 

A pattanások után a második leggyakoribb bőrprobléma.

 

Kialakulásához a legyengült immunrendszer is hozzájárulhat, de sok más egyéb is. Ismerjük meg ezeket!
 

A szemölcsök megjelenését leggyakrabban vírus okozza, vagy fertőzés útján kerül a bőrre.
 

A vírus egy parányi sérülésen keresztül behatol a hámsejtbe, és ott megfertőzi a hámsejtet.
 

Főleg, ha az immunrendszer nem biztosít elég védelmet, ellenállást. Ez fokozott osztódásra késztetve beindítja a szemölcsképződést. A bőrsérüléseken kívül kialakulásához hozzájárulhat még: körömrágás, fokozott izzadás, a bőr felázása, a láb deformitása. Jelentkezhet lábon, kézen, köröm alatt, arcon, vállakon, nyakon. A szemölcs kerek vagy félgömb alakú, halványsárga, szürke, durva felületű. Nem okoz gyulladást, nem viszket csak akkor, ha megsérül, bereped.

 

Van olyan, hogy évekig megmaradnak a bőrön, majd nyom nélkül eltűnnek.
 

Bármilyen szemölcsről legyen is szó, nagyon fontos, hogy semmilyen esetben se piszkáljuk, vakargassuk, csipkedjük. Ezzel ugyanis a vírust átvihetjük más bőrfelületre is, ahol aztán újabb szemölcsök alakulhatnak ki.
 

A szemölcsöket okozó vírusokat nagyon könnyen el lehet kapni. Gyakori helyek az uszodák és a strandok. Ezekben az esetekben ugyanis a vízbe kerülhetnek a fertőzöttekről leváló hámsejtek, ahol aztán már könnyen terjedhetnek. A bőrön lévő apró sérülések kedveznek a vírusoknak.
 

Legközelebb azt nézzük meg, hogyan szabadulhatunk meg tőlük!
 

Szemölcs kialakulásának okai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.