Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mitől dagadhat a láb?

Mitől dagadhat a láb?

Sági Zsolt - HillVital
2021. 06. 29. 10:51:00

A lábdagadás hátterében rengeteg ok állhat.
 

Van, amikor csak azért dagad, mert egyszerűen megterheltük a lábunkat. De előfordulhat, hogy komolyabb bajt jelez.
 

Milyen természetes módszerek vannak a tünetek enyhítésére? 

A láb ödémásodása akkor alakul ki, ha a víz felgyülemlik a láb szöveteiben.

 

Ez időnként fájdalommal is jár, és megnehezíti a mozgást.
 

Érintheti mind a két lábat, de olyan is van, hogy csak az egyiket. Ez utóbbi a láb sérülése miatt van, de a mélyvénás trombózisra is ez a jellemző.  Ha mind a két láb dagad, azt valamilyen szív – vagy érrendszeri betegség váltja ki, de okozhatja a vese nem megfelelő működése is. A háttérben állhatnak még különféle májbetegségek is. Gyakran pedig gyógyszerek mellékhatásaként léphet fel a láb dagadása.  
 

Nyáron a nagy melegben a szervezet nehezebben szabadul meg a folyadéktól, de elősegíti a lábdagadás kialakulását a rengeteg ülés is. Ilyenkor a nyirokkeringés lelassul, s a gravitáció következtében az alsó végtagokban gyülemlik fel a folyadék. Éjszaka javul a helyzet, reggelre elmúlhat a dagadás.

 

Mit tehetünk ellene?
 

Nyilván először az okokat kell kideríteni, majd kezelni. Ha ülő munkát végzünk, sokat utazunk, kénytelenek vagyunk egy helyben ülni, mindenképpen keressünk alkalmat, hogy tornáztassuk, átmozgassuk lábainkat. Ha hazaérünk, polcoljuk fel a lábainkat takarókkal, párnákkal úgy, hogy a szívünk szintjénél magasabban legyenek.  A rendszeres lábmasszírozás is hozzájárulhat a nyirokkeringés felpezsdítéséhez. Vigyázzunk a sóbevitelre (3-5g, nyáron 10g is lehet / nap), mert a só fokozza a folyadék visszatartását.

De viselhetünk kompressziós harisnyát is a tünetek enyhítésére. 
 

A lábdagadás okai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.