Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mitől fájhat a felkar

Mitől fájhat a felkar

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 25. 12:40:00

A váll és a karfájdalom általában már a nyaknál elkezdődik.
 

Itt lépnek ki az ideggyökök a felső végtagokból. Az ilyen problémákat okozhatják különböző elváltozások vagy más területekről kisugárzó fájdalmak.

 

A fájdalmat okozhatja a nyakban lévő kopás is.

 

Ebben az esetben a fej mozgatásakor egyre csak erősödik a fájdalom.  A fájdalom kialakulása miatt éjszaka a rossz oldalra fekve még jobban fokozódik a fájdalom.

20-30 év közötti sportoknál fordulhat elő. 40-50 között az ízületek fokozottan meszesednek. 50 év felett izomszakadás is előfordulhat ami szintén fájdalmat okozhat a karban. A váll és a felkar fájdalom hátterét nem egyszerű kideríteni.  Ennek a pontos diagnosztizálása mindenképpen orvosi feladat, de mindenképpen érdemes természetes összetevőkből álló készítményeket használni, mivel azok nagyban hozzájárulnak a fájdalom csökkenéséhez. 

 

A vállízület számít a legösszetettebb ízületnek és sok funkciót lát el.

Szalagok, ínak és izmok kapcsolódnak össze benne, ezek kapcsolják hozzá a kart a törzshöz. A befagyott váll szindróma egy gyulladás tulajdonképpen ami a vállat és a környező lágy szöveteket támadja meg. Az ízületet körülvevő kötőszövetek amikor begyulladnak akár 3-4 mm-ről akár 1-2 cm-esre is duzzadhatnak. Ilyenkor merevvé válnak és így a mozgás is nehézkes lesz. A befagyott váll sajnos nagyban befolyásolja a beteg életét. Korlátozza a munkavégzést és mindenféle tevékenységet. Az életminőség sokat romlik és sajnos pszichés problémák is kialakulhatnak. A gyógyulás még kezelés mellett is elég hosszú időt vesz igénybe, persze folyamatosan javul.

A befagyott váll szindróma lefolyása 3 részre osztható fel:

Az első fázis a fagyás. Az első panaszok úgy 3-6 hónapig is tarthatnak. Egy intenzív fájdalom jön létre és a vállízület lassan merev lesz. Egy idő után minden mozdulat egyre fájdalmasabb lesz, ezért egyre kevesebbet fogja a beteg használni a végtagot.  

Ezután jön létre a fagyott állapot. Ez a megjelenéstől számítva 3-12 hónapban figyelhető meg. Ilyenkor a fájdalom csökken de a mozgás nem igazán javul.

Az utolsó az olvadás a fázisa. A fájdalom megszűnik és szép lassan visszatér a mozgás is.

A Maximum balzsam is ilyen mivel 19 gyógynövényt tartalmaz amelyek rendkívül kiegészítik egymást. Mindenféle vegyszertől mentes. Használd te is!
 

Mitől fájhat a felkar

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.