Menü

Egy valódi zöldségkülönlegesség a mizuna

Veress Máté - HillVital
2019. 07. 29. 10:20:00

Nem sokan hallottak még a mizunaról pedig egy különleges és egészséges zöldségről van szó. Salátaként fogyasztható és jellegzetes ízzel is bír.

 

Több néven is ismert a mizuna, van aki mizumának, mustárspenótnak, nameniának vagy kiotói vízi zöldnek hívja, de van aki sárkányfogónak. A mizuna a káposztafélékhez tartozik és kínai eredetű növény. A mizuna alkalmas konténeres és edényes termesztésre is. Nagyon kedveli a napos helyeket valamint minden talajban rendkívül otthonosan érzi magát viszont a vízigénye nagyon magas. Ha jó helyet alakítasz ki neki, akkor sok levelet hoz és gyorsan megnő. A mizuna levelei cakkosak és világos vastag főerezet rajzolódik ki rajta. Kissé borsos, csípős ízzel rendelkezik a növény.

Leginkább a borsos, tormás és mustáros ételekhez illik de nagyon jó salátákba is. Fogyasztható párolva és főzve is, nagyon sok ételhez csak ízesítőnek szokták adni, de ínyencségként is szokták fogyasztani. Nagyon jó immunerősítő hatással rendelkezik valamint magas a vas és a foszfor tartalma is, de béta-karotin is található benne.

Nagyon gazdag vitaminokban is, tartalmaz C-, E- és K- vitamint. Jelentős mennyiségű rost is található benne, ezért hozzájárul az emésztéshez. Sokféleképpen felhasználható a konyhában. Salátákba ajánlott felhasználni mivel nyersen a legegészségesebb. Ehető párolva és főzve is. A főzése során hasonlóan a spenóthoz összeesik, ezért ezt nem annyira ajánlott. Ajánlott húsok és halak mellé is. Nem ajánlott sokat beleaprítani mert erős íze van.
mizuna hatásai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Mizuna
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.