Menü

Ezeket a sportokat lehet végezni visszeres lábbal!

Veress Máté - HillVital
2020. 07. 28. 11:54:00

A visszérbetegség általában nagyon lassan és sok idő alatt szokott kialakulni. Persze meg lehet előzni a visszereket valamint késleltetni is lehet a megfelelő életvitellel, táplálkozással, rendszeres sportolással.
 

A visszerek kialakulásában nagy szerepe van a megemelkedett vénás nyomásnak. Így pedig már érhető, hogy azok a sportok és mozgásformák amelyek hatalmas fizikai megterheléssel járnak, azokat egy visszérbetegnek kerülnie kell. 
 

Az ilyen sportok közé tartozik a testépítés, súlyemelés, intenzív futás, nagy súlyokkal végzett mozgások. A visszereseknek nem ajánlott még a nagyon meleg környezetben végzett mozgás sem, mivel ilyenkor a visszerek még jobban kitágulnak.
 

A visszeresek számára az úszás a legjobb sport. Fontos még a rendszeres, ám nem megerőltető testmozgás, hogy a lábszárban lévő izompumpák működjenek és a vér keringjen. Éppen ezért is nagyszerűek a vízi sportok, azok közül is az úszás. Az úszás során a hideg víz összehúzza a vénák falában lévő simaizmokat (ezek segítik a vénás visszaáramlást). Amikor a test a vízbe elmerül, a testre nehezedő víznek a nyomása képes kipréselni az alsó végtagokban pangó vért és így a megtelt visszerek nagyszerűen kiürülnek.

Az úszás közbeni lábmozgás működteti az izompumpát. Azok számára akik túlsúllyal küzdenek, kifejezetten ajánlott az úszás, mivel a vízben nem nehezedik a test súlya az alsó végtagokra.

Az úszás mellett nagyszerű sport még a visszeresek számára a kerékpározás is. Ez is megmozgatja a lábnak az izompumpáit és így segíti elő a visszerek kiürülését. Megemlíthető mozgásforma még a séta is ami szintén képes fokozni az izompumpák működését.

Mindenki elvégezheti otthon is a visszértornát. Ez egy speciális gyógytorna ami az alsó végtagi pangások ellen irányul. Csupán annyit kell tenned, hogy a bokákat vagy az egész lábat kell mozgatni a szív szintje felé emelve.

Mozgás visszeres lábbal


 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.