Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Multivitamin

Sajnos a mai stresszes világban a nagyon hamar kifogy a vitamin és az ásványi anyag készletünk. A mai ember sajnos nagyon sok vegyi anyagnak illetve sugárzásnak van kitéve, ezért mindenkinek szüksége van vitaminokra.
 

Sok tanácsadó úgy gondolja, hogy nincs szükség az embernek vitaminokra ha kiegyensúlyozott táplálkozást folytat. Azt mondják, hogy minden tápanyag bevihető az étkezéssel, ám ez nem biztos, hogy igaz.
Teljesen igaz lett volna ez az állítás évezredekkel ezelőtt amikor még az ételek minősége sokkal magasabb volt és vegyszer egyáltalán nem is létezett. Sajnos manapság ez nem kivitelezhető. Az őseink nem voltak kitéve semmilyen kemikáliának, és teljesen organikus, magas minőségű ételeket fogyasztottak. Az ő szervezetük sokkal jobban méregtelenített.

Szükség van a multivitaminokra mivel nem tudunk annyi vitamint és ásványi anyagot bevinni a mai ételekből.
Az a legjobb multivitamin ami vasat is tartalmaz. A vas nagyon fontos tápanyag, egy pro-oxidáns. Legjobban a fiatal nőknek, a helytelenül táplálkozó gyermekeknek, a vegetáriánusoknak és a vérszegénységben szenvedőknek van szüksége.

Vannak olyan vitaminok amelyek feltétlenül szükségesek az emberi szervezet számára. Ilyen az A-, a B- és a C- vitamin is. Az A-vitamin valamint a béta-karotin nagyon fontos szerepet játszanak a hámsejtek növekedésében és a regenerálódásában. Nagyszerű antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik. A-vitamin hiányban a haj száraz lesz a körmök pedig töredezni kezdenek. A bőr is kiszárad majd hámlani kezd.

A B-vitamin a bőr és a hajhagymák egészségében játszik fontos szerepet. Megnövelik a bőr ellenálló képességét. Megerősíti a hajat, csökkenti a korpásodást, megvéd a hajhullástól és még akár az őszülést is képes késleltetni.

A C-vitamin is egy antioxidáns és még a fertőzések kivédésében is szerepe van valamint erősíti az immunrendszert. Ez egy nagyon fontos vitamin a szervezet számára. Elengedhetetlen a kollagén szintézishez. A C-vitamin lassítja a bőr öregedési folyamatait. Ajánlott minden nap bejuttatni C-vitamint a szervezetbe.


A HillVital multivitamin tartalmaz minden vitamint és ásványi anyagot amelyekre szüksége van a szervezetednek. A vitaminok sokkal védettebbé teszik a szervezetet a betegségekkel szemben és szellemileg is sokkal frissebb leszel.
Multivitamin