Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Mustáros-kukoricadarás csirkemell

2017. 01. 24. 15:59:00 Sági Zsolt - HillVital

Egy nagyon egészséges, gluténmentes csirkemell elkészítési módját ajánljuk.

Akár kerülhet vasárnap az asztalra, de a hétköznapokban is kiváló étel.

Hozzávalók

- 500 g csirkemellfilé

- 2 evőkanál mustár

- 1 csipet só

- 1 csipet fehér bors

- 4 evőkanál kukoricadara

- 2 evőkanál kókuszzsír (kókuszolaj)

Elkészítés

A megtisztított csirkemellfilét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük a mustárral. Hűtőbe tesszük legalább fél órára. Ezután a hússzeleteket kukoricadarába forgatjuk. Egy serpenyőben, kókuszzsírban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Köretként tálalhatunk hozzá barnarizst vagy bármilyen párolt zöldséget.

Mustáros kukoricás csirkemell