Menü

Ennyi D-vitamint kell szednie minden embernek!

Veress Máté - HillVital
2020. 11. 26. 10:28:00

Általában a tél végére a magyar emberek 95%-a D-vitamin hiányban szenved. Sajnos a D-vitamin jelentősen megnöveli az egyes súlyos betegségek kialakulását mint a szív- és érrendszeri betegség, autoimmun betegségek. 
 

A D-vitamin az immunrendszer működését is szabályozza. mivel szinte az összes immunsejtünkön D-vitamin megkötő receptor található. A D-vitamin továbbá növelheti a magas vérnyomás gyakoriságát és a cukorbetegség kialakulását is.
 

A legjobb D-vitamin forrásnak a napfény számít azonban télen nem jut az ember sok napfényhez, ezért érdemes étrend-kiegészítőt fogyasztani. Fontos tudni, hogy a szolárium nem képes D-vitamint termelni mielőtt elmennél rögtön szoláriumba. 

 

Több táplálék is van amelyek D-vitamint tartalmaznak ilyen a tojássárgája, a máj, és a gombák is.


Ősz és tavasz között mindenkinek kellene szednie D-vitamint étrend-kiegészítő formában. 1 éves kor alatt ajánlott a 400-1000 NE napi bevitel. 1 és 18 éves kor között 500-1000 NE napi ajánlott 18 év felett pedig 1500-2000 NE napi bevitel. Várandós és szoptató kismamák esetében is 1500-2000 NE napi bevitel.


Mindenképpen minőségi étrend-kiegészítőt érdemes vásárolnod. Ha multivitamint szedsz nem biztos, hogy az elég D-vitamint tartalmaz ezért nézd meg mindig a leírását. Érdemes multivitamin mellett külön D-vitamint szedni. Az előírt mennyiséget nem ajánlott meghaladni mert a D-vitamint is túl lehet adagolni.

 

Napi d-vitamin szükséglet.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.