Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Nyakfájdalom

Nyakfájdalom

Sági Zsolt - HillVital
2021. 06. 30. 10:21:00

A mai világban a leggyakoribb mozgásszervi probléma a nyakfájdalom ami akár mozgáskorlátozottságot is okozhat hosszú távon.


A nyak az egyik legjobban igénybevett testrész, mivel biztosítja, hogy mozogjon a fej.

 

Az itt lévő fájdalomra mindenképpen oda kell figyelni. Ha hirtelen jelentkezik a fájdalom akkor akut, ha csak fokozatosan jön létre, akkor krónikus nyaki fájdalomról beszélünk. Sajnos rengeteg ok állhat a háttérben mivel nagyon sérülékeny terület. Kialakulhat akár a hibás testtartás miatt, vagy egy hirtelen mozdulat miatt, a helytelen ülés vagy fekvés miatt. Erős hideghatás vagy huzat is okozhatja a problémát. Tartós terhelés és krónikus izomfájdalom is eredményezheti a nyaki fájdalmat.


Az izommerevség ami a nyaki fájdalmat okozza, kialakulhat még fejfájás miatt is.

Ez kisugározhat a tarkóra a homlokra, a halántékra és a szemekre is. A gerinc sérülése is nyaki fájdalommal jár és károsodnak a nyakcsigolyák között lévő porckorongok is. Nagyon ritkán előfordulhat születési rendellenesség miatt is. A nyaki fájdalom oka lehet még a csontritkulás vagy a reumás betegségek. Van olyan eset is amikor egyáltalán nem mozgásszervi probléma van a nyaki fájdalom mögött. Infarktus esetén ide is kisugározhat a fájdalom.


A megoldások között van a gyógytorna, a gyógyszeres kezelés és persze a természetes megoldások is.

Mi természetesen mindenkinek a természetes megoldást ajánljuk. A Gyógyfüves Mesterbalzsam lehet az egyik legjobb a fájdalom csökkentésére ugyanis 12 gyógynövényt tartalmaz és 100%-ig természetes összetevőkből áll. Próbáld ki te is!
 

Nyakfájdalom okai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.