Menü

Hogyan őrizzük meg fiatalosságunkat?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 08. 05. 13:23:00

Ismerjük a bölcs mondást: Mindenki annyi éves, ahány évesnek érzi magát.

Jó, de azért minden évben az ember a szülinapján csak szembesül azzal, hogy már megint eltelt egy év. Már megint egy évvel öregebbek lettünk.

De mit tehetünk annak érdekében, hogy megőrizzük fiatalosságunkat? Mivel lassíthatjuk az öregedési folyamatot? 

Először is ne bánkódjunk mindenen, ne stresszeljünk!

Keressük az élet napfényes oldalát, a jó dolgokat tartsuk szem előtt!

Ne elmélkedjünk a múlton, ne aggódjunk a jövő miatt! Keressük meg a jelenben az örömet, kapcsolódjunk ki, találjunk egy jó hobbit magunknak, legyenek kívánatos céljaink. Szánjunk több időt magunkra! Kerüljük az alkoholt, a dohányzást! Fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot, főleg szénsavmentes ásványvizeket, cukrozatlan gyümölcsleveket, gyógyteákat! Táplálkozzunk egészségesen!

Fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, rostokban, vitaminokban (elsősorban E-vitamin), ásványi anyagokban bőséges táplálékokat.

Óvjuk a bőrünket!

Ne tartózkodjunk a tűző napon sokáig! Aludjunk eleget, ugyanakkor mozogjunk rendszeresen! Maradjunk aktívak, minél kevesebb időt töltünk ülve, annál jobb! Keressük a pozitív szemléletű emberek társaságát! Az olyan emberek, akik állandóan csak panaszkodnak, lehúznak minket, elveszik a jókedvünket. Ápoljuk baráti kapcsolatainkat! Az igaz barátságok, jó emberi kapcsolatok boldoggá teszik az embert. Mosolyogjunk, nevessünk sokat!

Egy másik jó mondás: Mosolyogj, még ha nincs is min. Előbb-utóbb úgyis találsz majd valamit, amin lehet!

Néhány jó tanács, hogyan őrizzük meg a fiatalos gondolkodásunkat.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában