Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Őszi nagytakarítás vegyszermentesen

2022. 10. 14. 11:15:00 Veress Máté - HillVital

Ahogy eljött az ősz, úgy elkerülhetetlen a nagytakarítás. Azonban nincs szükség hozzá mindenféle vegyszerre, mivel csupán néhány vegyszermentes takarítószert kell beszerezned és így sokkal környezetkímélőbb leszel. Nézzük is!

Ha ablakot akarsz takarítani, akkor mindenképpen egy enyhe napot válassz erre. A magas hőmérséklet és az erős napfény miatt nagyon hamar szárad az ablak, így pedig a tisztítószer nem tudja teljesen leoldani a szennyeződést. Csíkos is maradhat az üveg, szóval inkább egy felhős időt válassz ami ilyenkor már úgyis gyakori. Az ablakot mindig csak tiszta ronggyal és szivaccsal töröld. A HillVital féle általános tisztítószer tökéletes lehet erre a célra. Érdemes a redőnyöket is lemosni, mivel ezek is nagyon koszosak lesznek a nyár során lerakódott portól.A HillVital tisztítószer kiváló lehet a bútorok megtisztításában is. Érdemes vele megtakarítani a bútorok alját, oldalát és a belsejét is. A nyár folyamán a bútorok is nagyon porosak, koszosak és még akár pókhálósok is lehetnek. Már csak a pókhálók vagy más rovarok miatt is érdemes a bútorokat átmozgatni.Nagyon fontos a padló tisztítása is. Általában csak egy porszívózás szokott lenni, viszont az őszi nagytakarítás során érdemes kicsit több időt szánni rá. A parkettát ajánlott áttörölni egy partvissal áttörölni a felmosás előtt. Ez azért lehet fontos, hogy a porszemcsék ne karcolják össze a padlót.


A HillVital tisztítószert bátran használhatod a konyában is. Itt is mosd át a bútorokat kívül és belül is. Érdemes a hűtőt is kitakarítani alaposan. Először is le kell olvasztani majd szelektálni benne. Pakold ki a hűtőből a polcokat is és mosd át azokat is.


És végül jöjjön a fürdőszoba. Ez számít az egyik legkényesebb helynek, ezért érdemes a végére hagyni. Használd tisztítószerünket a fürdőkád és a csapokra is bátran valamint a wc-re is.


Őszi nagytakarítás vegyszermentesen.