Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A passiógyümölcs vagy maracuja

A passiógyümölcs vagy maracuja

Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 23. 17:54:00

A golgotavirág egyes alfajai gyümölcsöt is hoznak, amelyek itthon is ismertek már, akár a boltok polcairól, akár gyümölcslevek hozzávalóiból.

A passiógyümölcs vagy maracuja is egy ilyen trópusi gyümölcs, ismerkedjünk meg vele!

A passiógyümölcs héja barnás-lilás színű, de van sárga héjú is, ez a ritkább.
 

A legjobb, ha ráncosabb héjú példányokat vásárolunk, mert az már érett. Először is vágjuk félbe, majd kanalazzuk ki a belsejét. Mind a belső sárgás színű kocsonyaszerű húsa, mind a fekete magvai is ehetőek. A maracuja íze kicsit savanykás, és még azoknak is ismerősnek tűnhet, akik életükben még nem ettek maracuját. Ez azért van, mert a legtöbb multivitaminos üdítőital tartalmazza ezt a gyümölcsöt vagy csak az aromáját.

Miért javasolt a passio gyümölcs fogyasztása?

A maracuja vitamin tartalma a következő: megtalálható benne A-, B- és C-vitamin, valamint a vas és a kálium is.

Több különféle flavonoidot és alkaloidot is tartalmaz. Érdekes, hogy ha ezeket szétválasztjuk, külön-külön éppen ellentétes hatásokat produkálnak, mint akkor, amikor együtt vannak jelen a gyümölcsben.

Hatékony magas vérnyomás és görcsök ellen is.

A maracuja fogyasztása a gyümölcs húsában lévő enzimeknek köszönhetően elősegíti az emésztőrendszer egészséges működését. Ez a legcsodálatosabb a gyógynövényekben.

A nyugtató hatása már évszázadok óta ismert, a belőle készült teát görcsoldónak, nyugtatónak használták.

A gyümölcs leve és levele hatásosan kezeli az alvási nehézségekben szenvedők panaszait, de jelentősen csökkenti a szorongásos betegek tüneteit is.
Egy fárasztó nap után, ha nehezebben tudunk elaludni, e gyümölcs fogyasztásával ezen könnyen segíthetünk.

Napjainkban a rákmegelőzés és- gyógyítás területén értek el sikereket.
A gyümölcs főzete olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek képesek megbénítani azokat az enzimeket, melyek ahhoz szükségesek, hogy a rákos sejtek bejussanak az érpályába és a nyirokkeringésbe.

Boltokban 250-300 Ft egységáron kapható. Mivel az íze igen intenzív, nagyon kis mennyiség kell belőle.

Minden desszerthez jól passzol, ahol egyébként is valamilyen savanykás gyümölcsöt használnánk. 

A passiógyümölcsnek, avagy a maracujának rengeteg jótékony hatása van. Többek között segíti az emésztőrendszer egészséges működését.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.