Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A pikkelysömör és kezelése

A pikkelysömör és kezelése

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 25. 15:39:00

A pikkelysömör napjainkban elég gyakran előforduló betegség.

Kialakulásában több tényező is szerepet játszhat.

Cikkünkben ezeket fogjuk feltárni, valamint természetes megoldást is ajánlunk a kezelésére.

A pikkelysömörös emberek bőrsejtjei hatszor gyorsabban osztódnak, mint az egészséges emberé.

Mivel az újratermelődés ilyen gyors, így az elhalt sejtek nem tudnak levedleni, felgyűlnek, ezért alakul ki a lemezes hámlás.

A tranzitidő, amely alatt a hámsejtek a felszínre érnek, pikkelysömörös betegeknél 3-4 nap, míg az egészséges bőrnél ez 3-4 hét! Ezt a túlzott sejtosztódást részben két szabályozó enzim működési zavara okozza.  A pikkelysömör kialakulásában szerepet játszhatnak genetikai tényezők is, de a legfontosabb okok a szervezetben felgyülemlett méreganyagok.

A betegségre jellemző az éles határú, élénk vörös plakkok megjelenése, melyeket fehér, vastag pikkelyes lerakódás fed.

A leggyakrabban a fejbőrön és a könyökön alakul ki, de előfordulhat a térden, csuklón és a bokán is.

Tehát már egy nagy előre lépés lehet egy jó máj- vagy vesetisztító kúra. Ezáltal javítjuk a máj és a vese munkáját, ez kihat a bőrre is. A méregtelenítés mellett sokat tehet a pikkelysömörös személy, ha odafigyel az étkezésére, az életmódjára. Kerülni kell a cukor- és az alkoholfogyasztást, csökkenteni kell a húsok mennyiségének bevitelét. Érdemes kiiktatni az étrendből a glutén tartalmú ételeket. Helyette fogyasszanak minél több élelmi rostot, elsősorban nyers zöldségeket, gyümölcsöket. Jó tudni, hogy kiválóan megköti a toxikus (mérgező) anyagokat az útifűmag héja, amelyet akár tea, akár táplálék – kiegészítő formájában is bevihetünk a szervezetbe.

Télen használjon a beteg párásítót a levegő kiszáradásának elkerülésére. Nyáron viszont tartózkodjon a napon legalább 15-20 percet, ügyelve, hogy a beteg részeket érjék a napsugarak. Az UV-sugarak mérséklik a sejtburjánzást. 

Nagyon hatásosak a különböző gyógynövényes krémek, balzsamok, de ugyancsak eredményes lehet a kezelésben a sós víz vagy fürdő. De ha fűzfakéreg teát adagolunk a fürdővízhez, még hatásosabb. Illóolajok közül a kamilla-, rózsa-, zsálya-, levendula- és teafaolaj ajánlott.

A pikkelysömör kezelése.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt az allergiaszezon, amely sokak életet keserítheti meg. Mit tehetnük ellene és mire érdemes odafigyelni? Az ingyen letölthető elektronikus könyvben választ kapsz erre!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.