Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Pollenveszély!

Pollenveszély!

Veress Máté - HillVital
2020. 07. 24. 12:33:00

Itt a jó idő, virágoznak a fák, a bokrok. Sokan mégsem örülnek neki, mert pollenallergiában szenvednek.
 

Melyek azok az okok, melyek ide vezethetnek? Mekkora a valószínűsége, hogy te is allergiás leszel? 
 

Hajlam: minél több ilyen családtagod van, annál nagyobb az esélye, hogy te is az leszel.
 

Születési sorrend: az elsőszülött gyermekek gyakrabban betegszenek meg.
 

Születés pollenidőszakban: nagyobb az esélye a pollenallergia kialakulásának, ha pollenidőszakban (tavasz, nyár) születtél.
 

Kevés anyatej: akit hosszabb ideig tápláltak anyatejjel, ellenállóbb a szervezete a pollenekkel szemben.
 

Gyógyszerszedés gyermekkorban: a gyermekkorban indokolatlanul szedett antibiotikum növeli az allergia kialakulásának esélyét.
 

Túlzott tisztaság: akiket gyermekkorukban túlzottan kényes higiénia vett körül, érzékenyebbek, immunrendszerük nem elég ellenálló a pollenekkel szemben.
 

Lehetséges kezelési módok:

Kerülni kell mindenképpen az allergiát kiváltó anyagokat. Gyakorlatban annyira ez nem olyan egyszerű, mivel az allergiát okozó anyagok a levegőben vannak ezért nagyon könnyen terjednek. Javít a helyzeten a csukott ablaknál való alvás, a ruhák azonnali kimosása és a napi hajmosás.
 

Sok esetben gyógyszeres kezelésre van szükség. Érdemes sok esetben orrcseppeket vagy orrspray-ket használni. Ezek a termékek sok allergiás számára megkönnyebbülést okozhatnak. Azt viszont tudnod kell, hogy ezekkel csak a tüneteket nyomod el. Az allergia nem fog elmúlni.
 

Az immunterápia is segíthet. Ennek az a célja, hogy hosszú távon képes legye mérsékelni a szervezet túlérzékenységét valamint megszüntesse az allergiás tüneteket.
 

A hypnotherápiát még csak tesztelik, de eddig elég jó eredményeket mutatnak. Tehát ez még csak a jövő lehet.
 

Pollenveszély elleni védekezés.

 

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.