Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ragyogjon a fogsor!

Ragyogjon a fogsor!

HillVital
2016. 06. 28. 15:14:00

Naponta 2-szer gondosan mossunk fogat! Ne kapkodjunk, szánjunk elegendő időt rá.

Tisztítsuk a fogsorunkat körkörös mozdulatokkal, közben gyengéden masszírozzuk az ínyünket. Ne dörzsöljük erősen az ínyt, mert vérezhet.

Az alapos fogmosáshoz legalább 2 perc szükséges, de jobb, ha még több időt szánunk rá. A végén ne feledkezzünk el a nyelvünk tisztításáról sem!

A fogkrém is fontos. Néhány egyszerű praktikával még hatásosabbá tehetjük.

Keverjünk a fogkrémünkhöz egy kis szódabikarbónát. Eltávolítja a kávé, a tea és a dohányzás okozta elszíneződéseket. Emellett segít megelőzni a fogszuvasodást. A másik módszer, ha sót keverünk a fogkrémhez. A só halványítja a fogak sárga színét, valamint baktériumölő hatása is van. Használjuk mindkettőt hetente egyszer!

Az eper is kiváló fogtisztító. Almasavat tartalmaz, amely fehéríti a fogakat. Nyomjunk szét néhány szem epret, vigyük föl vékonyan a fogakra, 10 perc múlva öblítsük ki a szánkat!

A fogselyem használata is fontos. Kétszer olyan gyakran alakul ki ínybetegség azoknál, akik nem tisztítják fogselyemmel a fogukat. A kialakult ínygyulladás miatt baktériumok kerülhetnek a véráramba, amelyek még több fogproblémát okozhatnak.

Rágózz, de csak 10 percig! Ha túl sokáig rágózunk, problémákat okozhat. A rágózás során összekoccanhatnak a fogak, koptatják egymást. A rágás miatt a gyomrunk várja az ételt, így folyamatosan gyomorsav termelődik. Ez irritálja a gyomor belső falát, ami akár gyomorfekélyhez is vezethet. 
Varázsold ragyogóvá a fogsorodat.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés