Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Rakott zöldbab recept

2020. 11. 26. 10:56:00 Veress Máté - HillVital

Finom, egészséges és könnyedén elkészíthető rakott zöld bab recept.
 

Hozzávalók:
 

- 50 dkg zöldbab

- majoránna

- 2 fej vöröshagyma

- 4 evőkanál zabpehely

- 25 dkg csirkemell

- 4 evőkanál joghurt

- fűszerpaprika

- fehérbors

- 1 evőkanál kókuszolaj

- Himalája só

 

Elkészítése:
 

Pároljuk meg a zöldbabot egy kis sóval! A hagymát daraboljuk fel, és fonnyasszuk meg egy kis kókuszolajon! Adjuk hozzá a felkockázott csirkemellet. Tegyük bele a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Fedő alatt főzzük puhára. Ha elkészült, keverjük össze a zabpehellyel. Olajozzunk ki egy tepsit. Előbb tegyünk bele egy réteg zöldbabot, majd tegyük rá a zabpelyhes- húsos masszát, végül ismét zöldbabot. A tetejét locsoljuk meg a joghurttal, és már mehet is a sütőbe! 160 fokon kb. 15 perc alatt megsül.

Jó étvágyat!

 

Rakott zöldbab recept.