Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Reumás panaszok kezelése

2021. 04. 15. 10:58:00 Veress Máté - HillVital

A leggyakoribb reumás kórképek

 

Az ízületek elváltozásai (arthrózis). Az arthrózis olyan ízületi kórkép, mely súlyos reumás panaszok kialakulásához vezet. Az ízületi porc kopását, a porcok állapotának folyamatos romlását idézi elő. A porc kopásának eredményeképp elváltozások lépnek fel a környező szövetekben is. Az arthrózisok megjelenésében szerepe van az életkornak is, általában közép-, és időskorúak érintettek leggyakrabban.
 

• Rheumatoid arthritis A reuma az egész szervezetre kiterjedő gyulladásos folyamat, mely akár rokkantsághoz is vezethet. Az állandó gyulladás következményeként az ízületek károsodnak, kísérő panaszai az ízületek fájdalma, merevsége, gyulladása, súlyos esetben az ízületek funkciójukat is elvesztik. Általában 35-55 éves korban jelennek meg az első tünetek, előfordulása nőknél háromszor gyakoribb. A korai felismerésében nagy segítséget nyújt az MR valamint az ureumaltrahang vizsgálat amelyek kimutatják a gyulladást már a kezdetekben is. Az ilyen vizsgálatokat általában a kezeken, a lábakon és a csuklókon szokták elvégezni. A gyulladásnak a mértékét a vörösvértest-süllyedés, a CRP szintnek az emelkedése valamint a vérlemezkék szaporodása és a vérszegénység szokta jelezni. Ha a fentebb említett tüneteket észleled, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz és vizsgáljanak meg. 
 

Reumás betegségek kezelése
 

A reumás megbetegedésekben a kezelések célja a reumás fájdalmak csökkentése, a szervezetben való gyulladásos folyamatok mérséklése. A fájdalom csillapításával elérhető a mozgáskorlátozottság mértékének csökkentése, az ízületi mozgástartomány megtartása. A gyógyszertárakban, bioboltokban vény nélkül megvásárolhatóak olyan készítmények, jellemzően, krémek, balzsamok, melyek helyileg alkalmazva csökkentik a fájdalmat és a gyulladást.
 

A HillVital kimondottan ezekre a betegségekre gyárt balzsamokat, amelyek csökkentik a gyulladásokat, csillapítják a fájdalmakat, és természetes összetevői révén kiemelkedő kezelési mód a reumás betegségek kezelésében.
 

A HillVital termékeket megvásárolhatod gyógyszertárakban, bioboltokban, vagy internetes webáruházban.

Reumás panaszok kezelése.