Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Salikort extra balzsam mozgásszervi panaszok esetére

2023. 12. 18. 14:58:00 hillvital.hu

A természet alkotta SALIKORT EXTRA balzsam olyan speciális gyógynövényeket tartalmaz, amelyek a fájdalom helyett az enyhülést hozzák el a mindennapjainkba, a valódi könnyed és gondtalan mozgás örömét! Megbízhatóan gondoskodik a hosszú távú és hatékony fájdalomcsillapításról. Bőrbe masszírozva, majd gyorsan felszívódva fejti ki magas, gyógynövényes hatóanyagát.

 


 

A régi korokban a fájdalomcsillapítást gyógynövényekkel oldották meg. Ezeket a módszereket már rég elfelejtettük. Azonban a régi tudást a modern technológiával ötvözve, hatékony és természetes lehetőségek előtt is megnyílt az út. 
 

A krémek egyébként már évszázadok óta használt gyógyszerformák. Hatásuk azon alapul, hogy bőrünk élénk anyagcserét folytat, és felvesz anyagokat. Így képes arra is, hogy a krémekbe kevert hatóanyagokat felszívja, és eljuttassa a bőr alatti rétegekbe.

A bemasszírozható krémes kezelésnek a legnagyobb előnye, hogy a krémben lévő gyógynövény hatóanyag teljes egészében oda kerül és ott fejti ki hatását, ahol szükség van rá. A Salikort Extra balzsam, magas hatóanyaggal, remek választás lehet, ha szívesen részesíted előnyben a természetes gyógymódokat az ízületi fájdalmakra.