Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Spárga, a zöldségek királya

Spárga, a zöldségek királya

HillVital
2016. 07. 29. 15:27:00

A spárga megvastagodott zsenge hajtásait esszük lényegében, amit sípnak nevezünk.

A növény több mint 92 %-a víz. 10 dkg spárga mindössze 20 kalóriát tartalmaz.

Szénhidrát, zsír szinte nincs is benne, viszont annál több hasznos nyomelem, rost, vitamin és ásványi anyag található benne. Gazdag káliumban, foszforban, kalciumban, magnéziumban és vasban. Vitaminok közül megtalálható benne a B1-, B2-, B6-, C- és E-vitamin. A spárgasípok sok folsavat is tartalmaznak.

Háromféle színű spárga létezik: fehér, lila és zöld. A legkevesebb vitamin a fehérben van. Ez lágy, kellemes ízű. A csúcstól az egészséges végéig hámozzuk meg. A fás szárvégeket vágjuk le, mert ehetetlenül keserű. A lila színű spárga erősebb, markánsabb ízű. Növekedés közben a csúcsai kicsit kibújnak a földből. A zöld spárga viszont teljes egészében a föld felett fejlődik. Szintén kellemesen lágy aromájú, mint a fehér, de sokkal gazdagabb vitaminban és ásványi anyagokban. 
Szénhidrát, zsír szinte nincs is benne, viszont annál több hasznos nyomelem, rost, vitamin és ásványi anyag található benne.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés