Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Stresszoldó tea, a kortnyi nyugalom eszenciája

2023. 12. 15. 11:53:00 hillvital.hu

stresszoldó tea jó szolgálatot tehet életedben, ha hajlamos vagy az idegeskedésre, frusztrációra.

Ha most azt mondod magadban, hogy „manapság ki nem az”, akkor leírtad a magyar valóságot.

Nem egy kutatás, elemzés, és felmérés bizonyította, hogy a Magyarországon élő emberek kétharmada naponta néz farkasszemet a feszültség vérben forgó szemű rémével. A munkahelyi problémák, az iskolai szituációk, és egyszerűen, pusztán maga az élet megannyi olyan bonyolult helyzetet generál, aminek a megemésztése nem megy azonnal. Sőt. Általában ezek azok a gócok, amiket a tudat eredményesen mélyre temet, és az álmatlanul, forgolódással töltött éjszakákon hoz újra elő.
 

Ha ismerősek a fent ecsetelt életképek, akkor a legjobb, ha bögrédbe stresszoldó tea kerül.

A gyógynövények alkalmazása elősegítheti idegeid regenerációját, szervezeted felfrissülését, és természetesen a frusztráció csökkentését. A hagyományos orvoslásban használt termékek nagyrészt idővel függőséget okoznak. Egy újabb gond, aminek a megoldása talán még nehezebb, mint a stressz kezelése. Nem érdemes tehát egy másik kelepcébe zárnod magad. A gyógynövények már évezredek óta, tálcán kínálják magukat.
 

A stresszoldó tea több természeti kincs koncentrátumát tartalmazza, éppen ezért olyan eredményes az alkalmazása.

Hatása nem jár negatív, kellemetlen következményekkel: nincs kábultság, bódultság, vagy elhomályosodott tudat. Nincs egész napon át tartó álmosság, fáradtság, és a függés kialakulásától sem kell tartanod. Mindennek tetejében a legtöbben határozottan finomnak ítélik a keveréket, mely citromfű tartalma miatt valóban, az érzékeket is kényeztetheti.

Melyek a legjobb választások a teák közül?

Ha a legjobb teák közül szeretnénk válogatni, amelyek nagy eséllyel segíthetnek akkor most felsorolunk néhányat.
Az egyik legismertebb és legelterjedtebb a macskagyökér tea. Ez a tea egy nagyon jó választás lehet, azonban készüljünk fel az erőteljes szagára. Sokan ettől megijednek és emiatt nem is alkalmazzák, pedig szinte az egyik leghatásosabb stresszoldó. Ezt követi a levendula, orbáncfű, citromfű, valamint a galagonya. Ezek mindegyike rendelkezik nyugtató, illetve stresszoldó és enyhe altató hatással is. Fogyasztásukat tekintve lefekvés előtt célszerű őket alkalmazni.

 

Egy nő aki nyugodtan issza a gyógyteát.