Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Szájüregi problémák

Szájüregi problémák

Sági Zsolt - HillVital
2021. 01. 22. 11:42:00

A szájüregi problémák és betegségek elkerülése érdekében a félévenkénti fogászati kivizsgálás akkor is ajánlott, ha nem fáj a fogunk.

Ekkor ugyanis nemcsak a fogainkat vizsgáltatjuk meg, hanem a szájüreget is.

S ha esetleg kisebb-nagyobb elváltozásokat észlelünk, akkor azt kezeltetni kell!

A kezdődő fogszuvasodás nagyon jól kezelhető.
Az orvos optimális esetben viszont nemcsak a fogakat vizsgálja át, hanem az egész szájüreget. Átnézi a száj nyálkahártyáját és a nyelvet is. Sajnos Magyarország elég előkelő helyet foglal el a szájüregi rákok vonatkozásában. Szerencsére az idejében felfedezett problémák és betegségek jól kezelhetők, gyógyíthatók. A legnagyobb kockázati tényezőt az alkohol és a dohányzás jelenti.

Ha valakinek heteken át nem gyógyuló szájüregi sebe van, forduljon orvoshoz.

Ha piros vagy fehér foltokat észlelünk a száj nyálkahártyáján, szintén kivizsgálás szükséges. Alaposan nézzük meg, mert a nyelv bármely részén, akár a nyelv alsó részén vagy a nyelv alatt is előfordulhatnak különféle elváltozások, amelyek orvosi segítséget igényelnek.

Elsősorban a dohányosoknak és a rendszeres alkoholfogyasztóknak fontos az évenkénti fül-orr –gégészeti kivizsgálás, gégészeti rákszűrés. Akkor is feltétlenül keressünk fel szakembert, ha folyamatosan rekedtek vagyunk, gombócot érzünk a torkunkban, vagy ha nyelési nehézségeink vannak.

Ha észrevettük a problémát, vagy már éppen fáj, akkor amennyiben lehetséges ne halogassunk.
Ne várjunk arra, hogy majd elmúlik, vagy ne gondoljuk azt, hogy épp nem fáj ezért talán nem is érdemes elmenni vele orvoshoz. Sajnos ez nem így van és erre gyakran később mi is rájövünk a saját kárunkra. Itt azonban nem arra kell gondolni, hogy elveszíthetjük a fogunk, hiszen manapság a technológiának köszönhetően már könnyedén csináltathatunk újakat. A gondot a szájüregben lfellépő fájdalom okozhatja, amely egyes esetekben szinte teljesen elviselhetetlen formákat ölt.

TIPP: naponta fogyasszunk el 9g himalaya sót és esténként öblögessünk zöld-teával, és nézzük meg, hogy mi történik :)
 

Szájüregi problémák és betegségek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.