Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Szénhidrát csökkentett liszt

2020. 04. 16. 12:56:00 Veress Máté - HillVital

Magyarországon nagyon kedvelik a pékárukat és a különböző kenyereket. 

Nagyon finom reggelit illetve vacsorát lehet készíteni a pékárukból.

Amikor viszont az ember belekezd valamilyen diétába, akkor a kenyér és persze minden pékáru rögtön tiltólistára kerül mivel a hagyományosak hizlalnak és persze beletartoznak még a tészták is. Ha arra keresel megoldást hogyan lehet fogyókúrázni és egyszerre megtartani a kedvenc ételeidet, akkor lehet most megtaláltad a megoldást. Egy ultra alacsony szénhidrát tartalmú, gluténmentes és emészthető rostokból álló kenyér nagyon jó lenne a te számodra is.
 


De hogy miért is annyira fontosak az előbb felsoroltak?

Azok a termékek amelyek bambusz szárból illetve kukoricaszárból készülnek, azokkal nem tud mit kezdeni a szervezet, megterheli a testet és beledagad a gyomorba.  Az ultra low carb nevű lisztkeverék egyedülálló fejlesztés ami nagyon változást hozhat mindenkinek az életébe akik fogyókúráznak vagy valamilyen speciális étrendet folytatnak. Szinte bárki, bármilyen diétába beillesztheti. Ez nem terheli meg a testet, nem fog tőle hízni az ember, tehát bátran lehet fogyasztani. Prémium minőség, teljesen zsírtalanított mandulaliszttel készül el. Finom, nagyon tápláló és könnyedén megemészthető.

Hatalmas előnye még, hogy az elkészítésével sem kell sokat bajlódni mivel nem igényel szinte semmiféle konyhai tapasztalatot. Bárki eltudja készíteni. Csupán össze kell keverni a hozzávalókat ezután pihentetni kell végül mehet a sütőbe. Ajánlott fogyókúrázóknak, diétázóknak, cukorbetegeknek, glutén érzékenyeknek és mindenkinek akik sokkal egészségesebben szeretnének élni.

Egy gyors elkészítési javaslat. Nézzük is a hozzávalókat:
- 1 csomag ultra low carb lisztkeverék
- 190 ml víz
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 db közepes méretű tojás
- 17 ml almaecet

Először is elő kell melegíteni a sütőt 200 Celsius fokra. Bele kell önteni a lisztet egy tálba, ezután hozzá kell adni a tojást és az olajat. Az almaecet és víz elegyet kell utoljára hozzáadni. A kapott masszát össze kell keverni egy fakanállal. Először lehet híg lesz, de aztán felveszi a vizet. Egy golyót kell belőle formázni majd pihentesd 10 percig. A 10 perc után a tészta már formázható. Kenyér esetén egyben kell hagyni a golyót. Tegyél egy tepsibe sütőpapírt és helyezd bele a tésztát. Ha elérte a sütési hőfokot a sütő, akkor mehet bele és süsd 60-75 percig. Ha nem kenyeret akarsz készíteni hanem kisebb zsemlét esetleg, akkor elég 45 perc is.

szénhidrát csökkentett liszt