Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Hungarian
English
German
Kategóriák

Gyógynövény szakértők találkozója a Szinvaparkban

2015. 09. 17. 15:52:00 Budai Péter - HillVital

Nagyon jó hangulatban telt a rendezvény.

A HillVital standjánál „gyógynövény-kóstolót” tartottunk, és igyekeztünk kiszolgálni az érdeklődő emberek tömegét. 

Találkoztunk a bükki füves emberrel, Gyuri-bácsival, aki a gyógynövények csodálatos hatásaink meghazudtolhatatlan élőpéldája, ugyanis 86 éves kora ellenére igen jó bőrben volt. Le a kalappal!

 

Jó egészséget Gyuri-bácsinak!

A miskolci Szinvapark 15. születésnapjának alkalmából került megrendezésre az Egészségnapok (09.12), ahova szerény gyógynövényes csapatunkat is meghívták a szervezők.

Meglepően sokan jöttek el, és őszintén szólva bánom, hogy nem hirdettük ki korábban, mert nem számítottunk ekkora érdeklődésre. Nagyon jó hangulatban telt a rendezvény. A HillVital standjánál „gyógynövény-kóstolót” tartottunk, és igyekeztünk kiszolgálni az érdeklődő emberek tömegét (kisebb-nagyobb sikerrel).

Nagyon jól esett, hogy az új érdeklődök között szép számban akadtak azok, akik régóta HillVital gyógynövényeket „fogyasztanak, kenegetnek”. Az egyik legviccesebb beszélgetés egy hölgy törzsvásárlónkkal történt (sajnos nem emlékszem a nevére), ugyanis az egyik kihelyezett reklám állványunkon az állt, hogy „10 perc múlva elmúlik a fájdalmam” (ami szintén egy vásárlói visszajelzés), majd szemügyre véve ezt a táblát a hölgy megjegyezte:

„Igaz, hogy nekem nem 10 perc alatt múlik el a fájdalom, hanem 15, de imádom!”

Hát igen, sok gyógynövényes balzsam van a piacon, ugyanakkor mégsem véletlen, hogy a HillVital Mesterbalzsamból vannak „bespájzolva” a viszonteladó partnerek :-)

 

Találkoztunk a bükki füvesemberrel, Gyuri-bácsival, aki a gyógynövények csodálatos hatásaink meghazudtolhatatlan élőpéldája, ugyanis 86 éves kora ellenére igen jó bőrben volt. Le a kalappal!

Köszönjük a szervezőknek (a Szinvapark I. emeleti Gyógynövény bolt munkatársainak), akik lehetővé tették, hogy együtt töltsük ezt a szombati napot (külön köszönet az isteni finom kávéért)!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír