Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Tárold jó helyen az ételeidet!

Tárold jó helyen az ételeidet!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 12. 31. 13:15:00

Bizonyított tény, hogy évente több kiló élelmiszert dob a kukába minden család, mert nem megfelelő módon tárolták, és az megromlott. Most adunk néhány tippet, hogy jól tárold az ételeidet. 

A frissen vágott zöldfűszereket úgy tesszük a hűtőbe, hogy belecsavarjuk egy papírtörölközőbe. 
Azokat a fűszernövényeket, amiket nem használtunk fel, azokból készíthetünk fűszervajat vagy pestót, és így tovább elállnak.

A tojásokat nem érdemes a hűtőszekrény ajtajába tenni, mivel ott nagy lehet a hőmérsékletingadozás, és ez nem tesz jót a tojásnak. Ha a legtovább szeretnénk eltartani a tojást, akkor ajánlott a papírtartóban hagyni, és a hűtő hátsó vagy alsó polcára tenni.

A paradicsomot nem érdemes más zöldségek közelében tartani, mert olyan anyagokat bocsát ki, amelyek hatására a többi zöldség hamarabb megromlik. Nem is szükséges hűtőben tárolni a paradicsomot.

A sajtokat mindenképpen tartsuk alufóliában vagy frissen tartó fóliában, ugyanis ezek megakadályozzák a sajt benedvesedését, és amiatt jelenik meg a penész. 

A hagymát tartsuk meleg és száraz helyen. Nem érdemes hűtőszekrényben tárolni, mivel a hideg miatt felgyorsul a bomlási folyamat.

A burgonyát tároljuk sötét, hűvös helyen, elsősorban a nagyobb sütnivalókat, de a kisebbeket betehetjük a hűtőbe. Nem ajánlott alma vagy körte közelébe tenni, mert a gyümölcs átveszi a földes ízt.

A banánt ne tegyük hűtőbe, ugyanis a hidegen gyorsabban megbarnul a héja. Érdemes távol tartani a bogyós gyümölcsöktől, a zöld zöldségektől, az uborkától és a dinnyeféléktől

Amennyiben húst vásárolsz, akkor mindenképpen fontos, hogy külön zacskóba tedd és ne rakd olyan ételek mellé amiket nyersen fogyasztasz, vagyis a zöldségek és a gyümölcsök mellé. Amikor előre becsomagolt húst vásárolsz, akkor mindenképpen nézd meg a lejárati időt és persze olyan csomagot válassz ami a lejárati időtől a legtávolabb van. A húsz 2 napon belül mindenképpen fel kell dolgozni, ha nem tudod elkészíteni, akkor fagyaszd le. Az alapszabály, hogy a már lefagyasztott élelmiszert ha kiveszed, ne fagyaszd le újra már.

Így tárold az ételeidet.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.