Menü

Tedd pókmentessé a lakásodat kíméletes módon!

Veress Máté- HillVital
2020. 11. 27. 11:55:00

Ezzel az egyszerű recepttel megszabadulhatsz a pókoktól mindörökre kíméletes módon!
 

Létezik egy természetes módja annak, hogy a pókokat kiűzd a lakásból, és ráadásul olcsón is megúszod. 

 

A pókok bizonyos illatoktól irtóznak, ezért ha azokat használod, sikerülhet távol tartani őket a lakástól úgy, hogy nem tettél bennük kárt.

 

Csak borsmenta illóolajra van szükség és vízre, hogy végrehajthasd a pókok távoltartását. Egy szórófejes locsolóba vizet kell tenni, majd ebbe kell csepegtetni néhány cseppet a borsmenta illóolajból. Az ebből kapott keveréket fújjuk az ablakkeretekre, ajtókra és oda, ahol általában a pókok szövik a hálójukat.
 

Ha nem találsz sehol borsmenta olajat, akkor lehet helyettesíteni citrus, teafa, levendula vagy akár fahéj illóolajjal is. 
 

Levendula:
Hatékony módszernek bizonyulhat még ha levendulacsokrot teszünk az ablakpárkányra. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy bejussanak a lakásba. Ezen kívül levendulás vízzel időről időre átfújhatjuk a lakást. bedörzsölhetjük vele a sarkokat. Ez szintén segíthet a pókok távol tartásában.

 

Citrus:
Mivel ezek szagától is irtóznak, ezért ezeket is felhasználhatjuk. Egyszerűen fogjuk a héjukat és helyezzük a lakás olyan helyére, ahol feltehetőleg pókok tartózkodnak. Ezen kívül a citrus illóolajas permetezés szintén hatásosnak bizonyulhat.

 

Fahéj:
A fahéjolajat az előzőekhez hasonlóan fel lehet használni permetezéshez. Két deciliter vízhez cseppentsünk öt csepp illóolajat. Az őröl fahéjat akár az ablakpárkányra, vagy a küszöbhöz is szórhatjuk.

 

Teafa:
A teafa illóolaját csepegtessük egy nedves rongyra, majd jól dörzsöljük át vele a sarkokat, ahol a pókok tartózkodhatnak.

 

Tedd pókmentessé a lakást

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog illóolaj pók teafaolaj
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.