Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mit tegyünk pókcsípés esetén?

Mit tegyünk pókcsípés esetén?

HillVital
2016. 07. 26. 13:30:00

Pókcsípés gyanúja esetén nem kell azonnal az ügyeletre rohanni.

Miről ismerhető fel a pókcsípés?

Pókcsípés estén, mint általában a csípéseknél, mindig hirtelen enyhe, szúró, égő érzés jelentkezik. Ha a csípést követően a duzzanat nem nagy,  csupán néhány cm átmérőjű, és nem jár különösebb fájdalommal, várhatóan pár nap alatt különösebb nyom nélkül, önmagától elmúlik.

Pókmarásnál viszont a vörös bőr és viszketés mellett a sérült terület közepén ún. szúrcsatornát láthatunk, ahol az ízeltlábú rovar a méreganyagot a szervezetbe juttatta.

Mikor ajánlott orvoshoz fordulni?

Nem érdemes várni, ha a duzzanat elkékül, kemény vagy gennyes. Nagyságától függetlenül azonnal orvosi segítséget kell kérni, és azonnal ellátni a csípés helyét. A kalcium beadása mellett használhatunk népi gyógymódokat is. Ezek közül a legismertebb a paradicsomos pakolás, valamint a hideg vizes borogatás, hogy a duzzanat lelohadjon, és enyhítsük a viszketést.

Vigyázzunk, hogy ne nyúljunk hozzá kézzel, ne próbáljuk eltávolítani belőle a váladékot. Elfertőződhet a terület, ez lelassítja a gyógyulást. Ne is vakargassuk, mert komolyabb pókcsípés esetén apró sebhely, heg maradhat utána.
Teendők pókcsípés esetén.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés