Menü

Télen is fontos a folyadékpótlás!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 03. 19:11:00

Fontos a téli időszakban is oda figyelni a megfelelő folyadékmennyiségre. 

Mivel ritkábban vagyunk szomjasak télen, ezért sokszor nem is vesszük észre, hogy a dehidratáltság veszélye fenyeget minket.

Azonban, ha odafigyelünk a testünk jelzéséire, akkor észrevehetjük, hogy kevés folyadékot vittünk be a szervezetünkbe. A test jelzése lehet például a fejfájás, koncentrációzavar, levertség, fáradtság és gyengeség is.Emellett a hideg és a száraz levegő nagyon könnyen kiszáríthatja a bőrünket, amelyet enyhíthetünk, ha nagyobb mennyiségű folyadékot juttatunk a szervezetbe.

Nagyon fontos, hogyha a napunk egy részét szobában vagy irodában töltjük, akkor ki vagyunk téve a száraz levegőnek, amely télen fokozottan jellemző a benti helyiségekre így könnyen dehidratáltság léphet fel.

Ilyenkor a legegyszerűbb, ha magunk mellé teszünk egy üveget és gyakori időközönként iszunk belőle. Továbbá az nagyon fontos, hogy ne cukrozott szénsavas italokat igyunk, hanem tiszta vizet. A vizet ízesíthetjük citrommal, vagy más gyümölccsel is.  

Ugyanakkor, ha kint tartózkodunk a hidegben, akkor érdemes magunkkal vinni egy termosz, amelyből bármikor ihatunk. Lehetőség szerint vihetünk magunkkal meleg teát, amely nagyon jól tud esni, ha huzamosabb időn keresztül, vagyunk a szabad levegőn. 

Többféle lehetőség is van a folyadékpótlásra. 

Általában télen is az ásványvíz az első számú folyadék. Az ásványvíz serkenti az anyagcserét és kalóriát sem tartalmaz. Az ízesítés nélküli tea sem rossz mivel kalóriaszegény és még ásványi anyagok is vannak benne. Frissen, melegen még fel is melegíti az embert a hideg időben.

Élelmiszerek fogyasztása által is fedezhető valamilyen szinten a folyadék. Érdemes télen narancsot, mandarint fogyasztani mivel ezeknek magas vitamin és a folyadéktartalmuk. Az idényesen kapható zöldségekből készíthető leves is ami csakúgy hozzájárul a folyadék és a vitaminbevitelhez.

A folyadéknak legyen mindig szobahőmérséklete. A hűtött italok fogyasztása nem ajánlott, de a túl forró sem. A kellemesen meleg hőmérséklet az ajánlott. Érdemes mindig inni, még akkor is ha nem vagy szomjas.

 

Folyadékpótlás télen.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában