Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Előzd meg a téli betegségeket

Előzd meg a téli betegségeket

HillVital
2018. 01. 15. 16:13:00

A rendszeres alkoholfogyasztás nagyon károsítja az immunrendszert, de már az alkalmankénti nagyobb mennyiségű alkohol is legyengíti az immunrendszert.

Nagy mennyiségű alkohol hatására a szervezet sokkal fogékonyabb lesz a fertőzésekre a szív- és érrendszeri betegségekre valamint a máj és a hasnyálmirigy betegségekre. 

A magas zsírtartalmú ételek hatására is romlik valamennyit az immunrendszer. Mivel az egészségtelen táplálkozás nagyon sokszor túlsúllyal jár, ezért ilyenkor szintén fogékonyabb lesz a szervezet a fertőzésekre. Mérsékled az alkoholfogyasztást és állíts vagy állíttass össze magadnak egy egészséges étrendet. A jól összeállított étrend segít abban, hogy megszabadulj a fölösleges kilóktól. A túlzott stressz is nagyon negatív hatással van az immunrendszerre. A folyamatos stressz és a fel nem dolgozása előbb-utóbb tünetekkel fog jelentkezni. A stressz csökkentéséhez nagyon sok módszer létezik. Próbáld ki a jógát, a meditációt és a légzéstechnikát. Nagyon fontos még a pihentető alvás is ami egyénenként eltérő lehet de 7 óránál semmiképp se legyen kevesebb. Semmiképpen se hanyagold el az emberi kapcsolataidat sem, mivel a közös programok, beszélgetések is segíthetnek a stressz leküzdésében. Persze az egyik legfontosabb dolog a téli betegségek legyőzésére a vitaminpótlás. Nagyon fontos az A-, B6-, C-, D- és E- vitamin is. Növelheted a fertőzések elleni hatékonyságot még szelén, réz, cink és vas pótlással. 
Előzd meg te is a téli betegségeket.

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés