Menü

Igaz és hamis állítások a vízről…

Veress Máté - HillVital
2020. 05. 12. 11:34:00

Nem iszom csapvizet, mert klórszaga van. Biztos káros a szervezetemnek…
 

Hamis! Az ország legnagyobb részén jó a csapvíz minősége. Nyugodtan fogyasztható egyenesen a csapból is, ugyanis különböző tisztítási folyamatok után kerül otthonunkba. Iható, és semmilyen káros hatással nincs a szervezetünkre. Vannak olyan helyek, ahol jobban érezhető a fertőtlenítő szaga, máshol egyáltalán nem. A klórszagot úgy tüntethetjük el, hogy egy kancsóba vizet engedünk, és fél órára beállítjuk a hűtőszekrény aljába.

 

De ízesíthetjük citromkarikával, elkészítve limonádénak vagy teának. Lehűtve jóízű, garantáltan természetes, adalékanyagoktól mentes kiváló szomjoltó. Természetesen nem előzi meg a tisztított vizet. Aki teheti, szereltessen be víztisztító berendezést.
 

Szénsavas ásványvizet iszom, hogy segítsem az emésztésemet…
 

Igaz! Közvetlenül étkezés után nem tanácsos nagy mennyiségű vizet fogyasztani. Talán csak egy kis szénsavas vizet. Ez semlegesíti leginkább a gyomor természetes savasságát, így ténylegesen is megkönnyíti az emésztést.
 

Gyomorfájás esetén is ajánlott a szénsavas víz fogyasztása, megszünteti a fájdalmat.
 

Ha néhány napig nem vagyunk otthon, jól ki kell folyatni a csapból a vizet, mielőtt innánk belőle…
 

Igaz! Ha néhány napig nem használjuk a csapot, a csőben bacilusok szaporodhatnak el. Érdemes tehát jól kiengedni, mielőtt iszunk belőle.
 

Csak jéghideg vizet iszom. Ez nem lehet káros az egészségemre…
 

Hamis! Kétségtelen, hogy a hideg víz kellemesebb, jobban oltja a szomjat, mint a szobahőmérsékletű, főleg nyáron. Viszont a szervezetben a hideg víz nehezebben oldódik fel. A szakemberek rendszerint 15 fokos vizet ajánlanak. Élettani szempontból ez a legtökéletesebb. Így az íze is kellemes, és a szervezet számára is ideális.
 

A torkunkról nem is beszélve…

A vízről

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.