Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

​Természetes fájdalomcsillapító, az ősök tudásának legjava

2020. 11. 27. 12:20:00 Veress Máté - HillVital

Manapság mindenki igyekszik nagy hangsúlyt fektetni a természetességre az élet minden területén.
 

Nem mindegy mit eszel, mit iszol, mit viselsz magadon, de még az sem, hogy mitől gyógyulsz meg, ha esetleg megbetegszel.

 

A sok művi anyag között, ami a szervezetedbe jut, nem árt, ha néha egy kis természetes is kerül. Igaz ez a gyógyszerekre is, a vitaminoktól kezdve, a természetes fájdalomcsillapító hatású készítményekig bezárólag. 
 

Biztosan hallottad már azt a népi bölcsességet, miszerint „fűben-fában orvosság”, nos, ezt a modern tudomány száz százalékig igazolta olyannyira, hogy a gyógyszerek jelentős része amit használsz, ennek a bölcsességnek a nyomán készül, természetes anyagokból. Ha csak a természetes fájdalomcsillapító módszereket vesszük, biztosan hallottál ezt-azt a különböző gyógynövények hatásáról. Azt legalább is tudod, hogy őseink csak ilyet használtak, lévén, hogy nem volt más, de a természetes fájdalomcsillapító készítmények, a sokszor lenézett nép kezei között szinte tökélyre fejlődtek.
 

Olyannyira igaz ez, hogy a nagyszüleid által készített természetes fájdalomcsillapító krém receptjét szinte biztosan változtatás nélkül venné át a modernnek nevezett orvostudomány.
 

Ami sikeres és bevált, azon nem kell változtatni, legfeljebb a tömegtermelés szabályait kell figyelembe venni, hiszen ma több a gyógyulásra, fájdalommentes életre vágyó ember, mint bármikor. A természetes fájdalomcsillapító amúgy is nagy sikernek örvend, hiszen stresszes, rohanó az élet, sokat dolgozol, barátaid, családtagjaid szintén, így törvényszerű, hogy néha megfájdul a fejed, begyullad egy-két izom vagy ízület, ilyenkor pedig jól jön valami, ami enyhíti a fájdalmadat és nem művi, vagyis szervezeted könnyedén befogadja, mivel csak jót tesz neki.
 

Ajánlott, hogy mindig legyen a polcon természetes fájdalomcsillapító, hiszen hatásos és amikor használod, nem csupán elszáll a fájdalom, de egyúttal időt szakíthatsz arra, hogy tisztelettel adózz őseid bölcsessége és életrevalósága előtt, akik nemzedékek számára tettek jót, amikor tapasztalataikat továbbadták leszármazottaiknak.

 

Természetes fájdalomcsillapítás