Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mozogni, mozogni!

Mozogni, mozogni!

Sági Zsolt - HillVital
2019. 06. 24. 14:33:00

Nem elég egészségesen táplálkozni, szükség van a rendszeres testmozgásra is.

Nemrégiben azt vizsgáltuk, mi miatt hagyják abba többen a testmozgást.

Sokan nagy lendülettel belevágnak, és sajnos ugyanolyan lendülettel abba is hagyják, nincs elég kitartásuk, kellő motivációjuk, feladják. De mivel lehetne még ösztönözni az embereket a rendszeres mozgásra?

Először is tartsuk be a fokozatosságot! Eleinte csak néhány perces, könnyed gyakorlatokkal próbálkozzunk. Később fokozatosan emeljük a nehézségi fokot és az időt is.

Váltogassuk a céljainkat!

Tűzzünk ki magunk elé mindig új célokat! Megtett távolság, teljesítési idő csökkentése stb. A lényeg, hogy kerüljük a rutin egyhangúságát. Ha szeretünk zenére mozogni, változtassunk a zeneszámokon.

Keressünk társat magunknak! Sokkal kitartóbbak leszünk, ha nem egyedül sportolunk. A sporttárs egyfajta biztosíték arra, hogy elmenjünk az edzésre, a kötelességtudatunkat is növeli. Ha megígértük egy társnak, hogy ott leszünk, ritkán keresünk ürügyet a távolmaradásra. 

A munkahelyükön is könnyedén végezhetünk valamilyen testmozgást.

Kifejezetten ajánlott olyanok számára, akik ülőmunkát illetve irodai munkát végeznek.

Sokan már a legelején megtorpannak, mivel rögtön belecsapnak a közepébe. Azonban nem kell túlbonyolítani a dolgot. Kezdésnek elég ha a lift helyett a lépcsőt válasszuk. Néhány emeletet akkor is nyugodtan sétálhatunk ha a munkahely az épület tetején van. Nem kell megmászni az összes lépcsőt, elég egy két emelet. Itt szintén hasznos lehet ha van társaság, ugyanis egy beszélőpartnerrel szinte pillanatok alatt eltelik az idő és az emeletek is gyonak a lábunk alatt.

Érdemes és ajánlott óránként felállni a számítógép elől, és valamilyen gyakorlatot végrehajtani.

Ez legtöbbször elég ha egy egyszerű tornagyakorlat, mint például kar, fej körzés vagy nyújtások. Bár elég gyakori, hogy óckodunk ilyen gyakorlatok végzésétől a munkahelyünkön, azonban ha úgy érezzük, hogy szükségünk van rá, mindenképp végezzünk valamilyen gyakorlatot.

Szóval, kitartás!

Néhány tanács testmozgásra.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában