Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Tippek a környezettudatos sportoláshoz

2022. 08. 11. 09:49:00 Veress Máté - HillVital

Néhány hasznos döntéssel együtt sokkal környezettudatosabb lehetsz. Ez még akár a mozgást is sokkal változatosabbá és kellemesebbé teheti.A biopamut ruhák mellett egyre nagyobb teret hódítanak a bambusz és a szója alapanyagú termékek is. Ezek sokkal gyorsabban száradnak és sokkal kényelmesebbek is. Teljes mértékben lebomlanak és még antibakteriális hatású is. Tehát ruha terén is lehetsz környezetbarát.Sose hagyj hátra felesleges műanyag üvegeket. Éppen ezért érdemes venned egy nagyobb kulacsot amit aztán tele tölthetsz vízzel, aztán elmosod és nem kell eldobnod. Többféle változatban is kapni.


Ha viszont fitneszterembe szeretnél menni, akkor érdemes egy olyat választanod ami zöld fitneszterem. Tehát minden felszerelés környezetbarát benne. Az ilyen termek külföldön már egyre elterjedtebbek.

Már környezetbarát cipőt is vásárolhatsz akár itt is hazánkban. Valamint érdemes a régi, használhatatlan cipőidet is leadnod környezetvédelmi programba ahol újrahasznosítják az egyes anyagait.

Ha nincs iszonyatosan messze a munkahelyed az otthonodtól, akkor mindenképpen érdemes kerékpárral vagy rollerrel bejárni dolgozni. Bevásárolni is érdemes vagy gyalog menni vagy szintén kerékpárral.

Ha szeretsz úszni, de nem akarsz uszodába menni, akkor érdemes kipróbálnod a sós vízű medencéket. Az ilyen medencék tisztán tartására nincs szükség annyi klórra és vegyszerre mint a hagyományos medencékhez.

 

Reméljük ezek az egyszerű, de hasznos tippek neked tudnak segíteni.

Tippek a környezettudatos sportoláshoz