Menü

Hasznos tippek a mentális egészség megőrzéséhez!

Veress Máté - HillVital
2021. 11. 16. 09:17:00

Nagyon fontos odafigyelni a mentális higiéniára és nem csak a járványhelyzet miatt, hanem egyébként is. Nagyon fontos a lelki egészség. Persze testi tünetekkel is jár a mentális egészség hanyatlása. Méghozzá megnyilvánulhat alvási nehézségben és csökkent étvágyban is. De ezek mellett észlelhetők a negatív gondolatok, feszültség és lehangoltság is.


Amennyiben te is észleled magadon a szorongás jeleit, akkor lépéseket kell tenned a mentális egészség megőrzésében. Most adunk néhány hasznos tippet, hogyan is segíthetsz magadon is.

 

Vannak fizikai szükségletek
 

Ebben az esetben figyelned kell azokra a tevékenységekre amelyek segítenek megbirkózni a mindennapos stresszel. Ilyen a sport, az elegendő pihenés, a megfelelő és rendszeres étkezés és persze a társas élet is.
 

A kapcsolatok erősítése

Mindenképpen fenn kell tartanod a kapcsolatot a szeretteiddel és a barátaiddal. Lehet az virtuális vagy személyes is. Te is tegyél erőfeszítést annak érdekében, hogy találkozz velük. Az is jó ötlet, ha feleleveníted a régi baráti kapcsolatokat.
 

Foglalkozz magaddal is!

Sose hanyagold azokat a tevékenységeket amelyek pozitív élménnyel töltenek el. Tehát mindenképpen fordítanod kell időt a hobbidra. Észre kell venned azt a helyzetet, amikor szükséged van a magányra vagyis a magadra fordított időre. Pihenj és szánj magadra időt. Esetleg tanulj új dolgokat vagy csak csináld amit szeretsz.
 

A relaxáció is jó!

A szorongást segítik a különböző légzéstechnikák, a jóga, az autogén tréning, a relaxáció és a meditáció is. Érdemes ezeket rendszeresen alkalmazni és így képes leszel szinten tartani illetve csökkenteni a stresszt.
 

Hesegesd el a negatív gondolatokat!

A szorongással együtt járnak a rossz, negatív gondolatok amelyek felerősödhetnek. Le kell győzni a negatív gondolatokat. Erre nagyon jó eszköz lehet az átkeretezés ami során a negatív gondolatokat megpróbálod lecserélni aktív megküzdést segítő gondolatokra. Vagyis más, reálisabb értelmezési keretet keresel ilyenkor.
 

Nem szégyen szakemberhez fordulni!

Ha nem bírsz a szorongással, a stresszel, akkor mindenképpen ajánlott egy szakemberhez fordulni. Ez sose szégyen, egy szakember könnyedén képes segíteni neked.
 

Tájékozódj és kommunikálj!

Ha ismeretlen helyzettel állsz szemben, akkor érdemes információkat gyűjteni a helyzetről. Persze nagyon fontos, hogy hiteles információt szerezz. Próbáld meg megszűrni az infókat és úgy levonni a következtetést.

És most jöjjön az, hogy miket érdemes elkerülnöd!

Ha szeretnéd fenntartani a mentális egészséget, akkor érdemes kerülni a túlzott alkoholfogyasztást és a dohányzást is. Nem ajánlott az egész napos alvás és fekvés sem. Nagyon fontos a mozgás. Ne az ágyból végezd a munkát, pizsamából hanem öltözz fel. Nem szabad túlzásba vinni a munkát és a tanulást sem. Mivel nagyon fontos a már fent említett szabadidős kikapcsolódás. És még az is fontos, hogy figyelj oda a személyes higiéniára is. Ne hagyd el magad! Reméljük tudunk neked is segíteni ezekkel a tanácsokkal!

Tippek a mentális egészség megőrzéséhez.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.