Menü

A derékfájásnak több oka is lehet! Most megtudhatod melyek azok!

Veress Máté - HillVital
2020. 08. 11. 09:25:00

A derékfájdalom a legtöbb esetben otthoni kezeléssel is meggyógyulhat. Vannak olyan esetek amikor azonban orvoshoz kell fordulni mivel a derékfájás akár egy komoly betegség tünete is lehet.

 

Az emberek nagy részének élete során előfordult már, hogy derékfájdalom kínozta. A derékfájás sajnos elég nagy mértékben befolyásolja a mindennapokat. A derékfájdalom sok formája a helyes testtartással és a mozgással megelőzhetőek a panaszok és gyorsabb lesz a gyógyulás.

 

A derékfájás műtéti kezelésére általában csak ritkán van szükség. A derék problémák okai a meghúzódott hátizmok és gerincízületi szalagok. Lehet ízületi porckopás.

 

Ilyenkor az ízületeket beborító porc elvékonyodik, töredezett lesz végül felszívódik. A test szinte bármelyik ízülete beteg lehet. A derékfájás oka leggyakrabban a kopás lehet. Jellegzetes ekkor a reggeli merevség ami legalább 15 percig tart valamint több pihenést igényel ilyenkor a test.

A csontritkulás miatt is kialakulhat a derékfájás. A csontritkulás esetén a csontok anyaga csökkenti kezd viszont a csontállomány szerkezete teljesen szabályos marad. Az isiász akkor alakul ki amikor a gerincsérv nyomja az ülőideget. Az egyszerűbb derékfájdalom ami nem jár idegrendszeri zavarral az általában otthoni kezeléssel megszüntethető. Érdemes legalább 24 órát feküdni, mielőtt orvoshoz fordulna az ember. Ezalatt az idő alatt mindenképpen érdemes természetes módszereket is használni mivel nagyon sokat segíthetnek.

Mi a Gyógyfüves Mesterbalzsamot ajánljuk ugyanis 12 gyógynövényt tartalmaz. Csak be kell kenni a problémás helyen és le kell pihenni.


derékfájás

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában