Barion Pixel
Menü

Új külső - változatlan belső. Megújulnak a HillVital termékek!

HillVital
2014. 09. 15. 12:21:00

Új külső

Változatlan belső

 

Figyelem, hölgyeim és uraim! A HillVital történetében újabb mérföldkő következik!

A HillVital termékek hatékonysága és minősége egyre több ember számára meggyőző. A folyamatosan bővülő vásárlói közösségünknek (köztük neked) köszönhetően egyre több helyre tudjuk eljuttatni, és egyre többen használják a termékeinket.

A kitartó támogatásodnak köszönhetően már a Magyar Termék Nagydíjat is elvittük (ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, akkor kattints ide!), egyszerűen ideje szintet lépni.

Elérkezett a pillanat, hogy méltó megjelenést adjunk küldetésünknek, ezért büszkén jelentjük be, hogy hamarosan az összes HillVital termék új, nívósabb, tetszetősebb kinézetet fog kapni!

Ez minden meglévő, és újdonsült termékre vonatkozik, de ne aggódj! Téged a legcsekélyebb mértékben sem érint, gondolok itt az árakra, a minőségre, a szállításra és így tovább.

A termékek nem drágulnak, nem lesznek rosszabb minőségűek, és semmi más „olcsó” módon nem próbáljuk kompenzálni a többletköltségeket. Ez jár neked.

Hamarosan itt a webáruházban is lecseréljük a termékek képeit, és onnantól az új csomagolásban fogod kapni a gyógynövényes termékeidet.

"A HillVital Mesterbalzsam új köntösben"

Ami a hamísítókat illeti…

   Ha régóta követsz minket, akkor velünk együtt biztosan megéltél ezt-azt. Az elmúlt években többen is próbálták kihasználni az elért sikereinket, és saját termékük értékesítésére fordítani azt. Sajnos korábban nem voltunk felkészülve, ezért számos vásárlónk vásárolt teljesen más terméket a HillVital égisze alatt.

Szeretnénk megóvni az esetleges kellemetlenségektől, ezért amikor tőlünk vásárolsz, akkor keresd a csomagoláson a HillVital európai védjegyoltalmat tanúsító címkéket!

 

Így néznek ki (illetve ezek kombinációja):

 

Kozmetikumok: Vitaminok:

Ha csomagod érkezik, és nem fehér dobozt kapsz a megszokott a HillVital logóval, akkor ne vedd át!

Reméljük, hogy az új csomagolás elnyeri a tetszésed!

Hamarosan elérhető lesz…

Budai Péter - HillVital

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!