Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

A magyar minőséget és az ősi hagyományokat idén is elismerték

2015. 09. 04. 14:41:00 Sági Zsolt - HillVital

A magyar minőséget és az ősi hagyományokat idén is elismerték


Újabb 3 HillVital termék viselheti a Magyar Termék Nagydíj kitüntetést

A szeptember 3-a immár piros betűs ünnep a HillVital életében, ugyanis tavaly ilyenkor kapta meg a HillVital Mesterbalzsam készítményünk – mint elsőnek díjazott fitoterápiás készítmény - a Magyar Termék Nagydíjat, és ekkor vehettük át az Országházban az elismerést jelentő trófeát és oklevelet.

A Magyar Termék Nagydíjat – közel 20 éve – azok a magyar fejlesztésű találmányok kaphatják meg, amelyek számos rendkívül szigorú minőségi és szakmai elvárásoknak felelnek meg. 

A Magyar Termék Nagydíj olyan megkülönböztető cím, amely azokat a magyar vállalkozásokat (és azok termékeit, szolgáltatásait) díjazza, és ismeri el, akik különös hangsúlyt fektetnek a professzionális minőségű termékek előállítására. Hazánk legtekintélyesebb és legszigorúbb tanúsító rendszerének célja a fogyasztói döntés segítése azáltal, hogy pozitív megkülönböztetésben részesítse a kiváló minőségű és bizalomraméltó hazai termékeket és szolgáltatásokat.

Óriási büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén szeptembertől további 3 termékünk, a Varikoflex balzsam, a Salikort balzsam és a Maximum balzsam is méltán viselik majd a megkülönböztető Magyar Termék Nagydíj jelzést.

„A Magyar Termék Nagydíj óriási segítség a munkánkban. Csalókból, silány minőségű termékből – különösen az egészség területén – sajnos bőven akad a piacon, és messziről jött ember azt mond, amit akar. A gyógynövények működnek, és ezt már nem csak a HillVital, hanem Magyarország legszigorúbb és legtekintélyesebb tanúsító védjegye is képviseli” – Budai Péter sajtónyilatkozata

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves vásárlónknak és partnerünknek, hiszen jól tudjuk, hogy egyedül ez biztosan nem valósulhatott volna meg.

Köszönjük!

Magyar terméknagydíj

Tartalomhoz tartozó címkék: hír