Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Rákot okozó tisztítószerek...

Az ember nem érti, hogy honnan a gyerek ekcémája, az allergia, a migrénes görcsök, a pajzsmirigygondok és még kitudja, hogy mi. Nem sokan gyanakodnak, hogy sok esetben a háztartási cikkek állhatnak a háttérben…

Manapság a vegyipar az egészség főellensége. Ez az oka annak, hogy közel 70 ezer betegsége van az embernek. Idetartozik a gyógyszeripar, az élelmiszeripar és a kozmetikaipar. Azonban van még egy csonka kategória, ami sajnos figyelmet érdemel: ez a háztartási cikkek ipara.

Az ember azt gondolja, hogy a világ összes baja elől otthon legalább biztonságban van, de a színfalak mögött a hétvégi nagytakarítás, a mellékhelyiség frissessége súlyos betegségeket okoz. Az ember ma még jól van, holnap allergiás, ekcémás, hullik a haja vagy, ami még rosszabb: daganatos beteg.

Modern életünk egyenlő azzal, hogy minden irányból mérgezik az embert. Persze a teljes méregmentesség elkerülhetetlen, de egy épeszű igyekszik elkerülni, amit lehet. Vesszőparipánk a vegyszermentesség, és most a káros háztartási szereket vettük górcső alá. Ismét válaszút elé érkeztünk, és szükségünk van a véleményedre!

Te hogyan látod a helyzetet? Neked szükséged van segítségre a Hillvitáltól? Oszd meg velünk a véleményed! Összeállítottunk egy kétperces kérdőívet, és nagyban segítenél, hogy tudjuk, merre van az előre. Köszönjük a segítségedet!

A KÉRDŐÍV: 


Tartalomhoz tartozó címkék: hír