Barion Pixel
Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Rákot okozó tisztítószerek...

Rákot okozó tisztítószerek...

Az ember nem érti, hogy honnan a gyerek ekcémája, az allergia, a migrénes görcsök, a pajzsmirigygondok és még kitudja, hogy mi. Nem sokan gyanakodnak, hogy sok esetben a háztartási cikkek állhatnak a háttérben…

Manapság a vegyipar az egészség főellensége. Ez az oka annak, hogy közel 70 ezer betegsége van az embernek. Idetartozik a gyógyszeripar, az élelmiszeripar és a kozmetikaipar. Azonban van még egy csonka kategória, ami sajnos figyelmet érdemel: ez a háztartási cikkek ipara.

Az ember azt gondolja, hogy a világ összes baja elől otthon legalább biztonságban van, de a színfalak mögött a hétvégi nagytakarítás, a mellékhelyiség frissessége súlyos betegségeket okoz. Az ember ma még jól van, holnap allergiás, ekcémás, hullik a haja vagy, ami még rosszabb: daganatos beteg.

Modern életünk egyenlő azzal, hogy minden irányból mérgezik az embert. Persze a teljes méregmentesség elkerülhetetlen, de egy épeszű igyekszik elkerülni, amit lehet. Vesszőparipánk a vegyszermentesség, és most a káros háztartási szereket vettük górcső alá. Ismét válaszút elé érkeztünk, és szükségünk van a véleményedre!

Te hogyan látod a helyzetet? Neked szükséged van segítségre a Hillvitáltól? Oszd meg velünk a véleményed! Összeállítottunk egy kétperces kérdőívet, és nagyban segítenél, hogy tudjuk, merre van az előre. Köszönjük a segítségedet!

A KÉRDŐÍV: 


HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!