Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Visszeres problémákra visszér krém

2020. 05. 14. 10:20:00 Sági Zsolt - HillVital

Ha küzdesz a visszér okozta panaszokkal, ha folyamatosan a fájdalom, az irritáltság az, ami környékez, akkor itt az idő, hogy lépj.

A szó szoros, és átvitt értelmében. A természetes kincsek, azaz a természet ajándékai a segítségedre siethetnek, ha hagyod magad. Mit veszíthetsz? Mesterséges anyagok helyett a gyógynövények vehetnek kezelésbe. Nincsenek negatív mellékhatások, frusztráló irritációk, vagy éppen egyéb komplikációk.
 

Visszér ellen vadgesztenye?
 

A visszeres megbetegedések a teljes felnőtt lakosság 25%-át érintik, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden negyedik ember visszeres problémával küzd. Az emberek leginkább kozmetikai problémaként tekintenek rá, hiszen egy visszeres láb valóban kellemetlenséget okozhat egy olyan hölgynek, aki a forró nyári melegben rövid szoknyára vágyik, viszont korántsem ez a legnagyobb probléma. Ha az őrült fájdalmaktól el is tekintünk, és azt nézzük, hogy a visszérbetegség súlyos szövődményei a lábszárfekély, a tüdőembólia vagy az amputáció, akkor inkább súlyos érrendszeri betegségről beszélünk. 

Visszérre vadgesztenye.

 

Éppen ezért nem csoda, ha sokan keresik a megoldást, és mivel a természetes gyógymódok egyre nagyobb teret hódítanak, ezért számos olyan természetes megoldás is bizonyította már „rátermettségét”, mint a gyógynövények.
 

A ’70-es évektől kezdve végeztek kutatásokat, és bebizonyosodott, hogy a vadgesztenye legértékesebb hatóanyaga az Aescin. A több kontrollcsoporton végzett kutatások alátámasztották, hogy az Aescin csökkenti a gyulladásokat, duzzanatokat, és feszesíti, megerősíti az érfalakat. Fontos viszont megjegyezni, hogy diagnosztizált trombózis esetén ellenjavallt a használata, mivel a külső kezelés elősegítheti a vérrögök felválását.
 

A vadgesztenyén kívül számos olyan gyógynövény van, amely hasonló tudományos háttérrel rendelkezik, ám a vadgesztenyéhez hasonlóan nem minden gyógynövényt szabad belsőleg, szájon át fogyasztva használni, ezért a leghatékonyabb felhasználásuk gyógynövényes balzsamok (HillVital Varikoflex Extra balzsam) formájában a legcélszerűbb.
 

Érdekes, de a mai napig sokan a visszérre, és a vele kapcsolatban jelentkező nehézségekre úgy reagálnak, hogy rándítanak egyet a vállukon.
 

A visszeres problémákra visszér elleni krém, minek, kinek – kérdezgetik, miközben azzal érvelnek, hogy ez a helyzet pusztán esztétikai gond. Persze nem szép, érthető, hogy az érintetteket zavarja, de ennél nincs többről szó, akkor meg minek a felhajtás?

Ha valóban nem lenne szó másról, csak egy, a külsőben bekövetkező, negatív változásról, akkor is jogában állna az elszenvedőknek javítani állapotukon, ami kellően zavarja őket. Ám a visszeres lábak bizony komoly nehézségeket okozhatnak. A könnyed járás, a ruganyos lépések, vagy épp a fájdalommentes létezés egy idő után a múlt ködébe vesző álomvilág. Volt, nincs. Az érhálózat betelt, az erek képtelenek ellátni a feladatukat, s az elváltozás folyamata megállíthatatlanul elkezdődik.
 

A visszér elleni krémet nem csak a hiúságod miatt kell használnod, ha érint a fenti rém, hanem az egészséged megőrzésének érdekében. Amit ma félvállról veszel, az holnap komolyan visszaüthet, épp ezért nem érdemes játszani a tűzzel. Főleg, ha a megoldás természetes formában, tárt karokkal vár.

Visszeres problémákra visszér krém