Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Visszér elleni krém házilag

HillVital

A hatékony, természetes alapanyagokat tartalmazó visszér elleni krém házilag is előállítható. Hogy hogyan?

Az igazság az, hogy a természet mindenre kínál megoldást.

Évezredekkel ezelőtt még nem ismerték a gyógyítók, sámánok a mesterséges, szintetikus komponenseket, ám annál jobban tudták, hogy mihez nyúljanak a környezetükben. Melyek azok a növények, virágok, rügyek, vagy éppen fafajták, amik segítséget nyújthatnak a különböző, embereket sújtó betegségek orvoslásában.
 

A visszér nem nevezhető „fiatal” problémának.

Ezer éve is ismerték mit jelentenek a szúró, égető, elliluló erek. A nehéz lábérzet, a kellemetlen érzések az akkor (és most) élők életét sem könnyítették meg.
 

Az egyik legnagyobb gond az, hogy az érintettek nagy része nagyon könnyedén, de talán úgy is mondható, hogy felelőtlenül lazán kezeli ezt a kérdést. Persze eleinte, a kezdeti szakaszban nem nehéz megfeledkezni a nehézségekről. Az olykor-olykor jelentkező fizikai tünetek nem olyan erőteljesek, nem hívják fel magukra lépten-nyomon a figyelmet.
 

Ám ez nem marad így.

A görcsök rendszeressé, a fájdalmak állandóvá válnak, és idővel megjelenik a jól ismert „visszér” szín is. A belilult, elkékült, kidudorodó erek minden kétséget kizáróan tanúskodnak arról: cselekedned kell.
 

A vadgesztenye valódi csodaszer.

Több komponense is gyulladás csökkentő hatású, ráadásul érfeszesitő, és értisztító jellemvonásai tényleg ellenállhatatlanná teszik. Egy évben kétszer, általában tavasszal, és ősszel virágzik. Ezt a két időintervallumot jó, ha megfigyeled ugyanis ebben az időszakban tudod begyűjteni a rügyeket.
 

A visszér elleni krém házilag a vadgesztenye rügyéből, több órás főzési folyamattal állítható elő, ami némi hozzáértést, és rengeteg türelmet igényel tőled.

 

Adunk most néhány természetes otthoni kezelési módszert amelyek segítségével kiküszöbölheted a visszeres problémákat.

1. Mozgás: A rendszeres testmozgás képes ösztönözni, hogy jobb legyen a vérkeringés a lábakban. A vénákban összegyűlt vér könnyedén továbbhalad. Csökkenthető vele a vérnyomás is ami szintén hozzájárul a visszér kialakulásához. A legajánlottabb testmozgás a jóga, az úszás, és a kerékpározás.

2. Kompressziós harisnya hordása: Beszerezhető a gyógyszertárakban ez a harisnya. Úgy segít, hogy a lábakra nyomást helyez. Hozzájárul, hogy az izmok és a vénák könnyebben juttassák el a szív felé a vért.

3. Étrend változtatás: Nagyon hatásos a visszér kezelésében az egészséges étkezés. Nagyon jók a káliummal teli ételek vagyis a mandula és a pisztácia is. A sós és a nátriumban gazdag ételek segítenek, hogy a test megtartsa a vizet, ezért nem érdemes sok sót fogyasztani. Sok káliumot tartalmaz még a lencse, fehér bab, burgonya, halak és a leveles zöldségek.

4. Varikoflex balzsam: Már évszázadokkal ezelőtt is alkalmazták a gyógynövényeket a visszeres problémákra. A Varikoflex kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, szám szerint 14 gyógynövényt köztük a vadgesztenyét ami az egyik legősibb gyógynövény visszérre. A különleges alapanyagai között megtalálható még a fekete nadálytő és a szőlőmag is amelyek szintén olyan hatással rendelkeznek mint a vadgesztenye. Ezt alkalmazhatod visszér halványító krémnek.

5. Ne ülj túl sokat: Ha a munkád miatt kénytelen vagy egész nap ülni, akkor időnként mindenképpen állj fel és mozgasd át magadat. Változtasd meg a tested pozícióját, hogy a vérnek könnyebb legyen az áramlása. Nem ajánlott ülés közben keresztezni a lábadat.


Visszér okozta lábfájdalom