Barion Pixel
Menü

Milyen egy hatásos visszér halványító krém?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 22. 12:43:00

Egy hatásos visszér halványító krém sokat segíthet az állapotunkon.
 

Fontos azonban tudni, hogy a visszér halványító krémek is csak egy darabig képesek segíteni.
 

Hogyan keressünk hatásos visszér halványító krémet?
 

Egyes hatóanyagok a gyulladás során kialakuló trombózis megelőzésében segítenek. Ezek általában az alvadásgátló tartalmú krémek.
 

Más típusúak alkaloidokat tartalmaznak. Ilyen például a vadgesztenye kivonat. Ez a vénafalak áteresztőképességét csökkenti, valamint erősíti a falakat.
 

A harmadik fajta egy olyan anyagot tartalmaz, amely kellemesen hűsít. Ilyen lehet például a kámfor, vagy a menta. Ennek köszönhetően a melegség érzetét kellemesen csökkenti. Ez a tünet jelentkezhet gyulladás, valamint visszeresség esetén is.
 

A Varikoflex Extra balzsam nem csak gyulladáscsökkentő hatású, de vadgesztenye kivonatának és a benne lévő mentának, köszönhetően segít a vénafalak erősítésében, valamint az enyhe melegségérzet csökkentésében is. Ez egy kiváló pókháló visszér krém lehet a számodra.
 

Elég csak a kenegetés?
 

Egyes esetekben nagyon sokat segít. Sajnos azonban ez nem igaz minden esetre. Abban az esetben ha ez már kevésnek bizonyul és a fájdalom sem enyhül, akkor javasolt orvost felkeresni. Erre azért van szükség, mert a visszér könnyen rosszabb állapotra is fordulhat, amelynek köszönhetően akár műtétre is szükség lehet.
 

Szerencsére azonban mire valóban műtétre kerülne a sor, sok mindent tehetünk ellene. A visszér fájdalmak csillapításáról korábbi cikkünkben is olvashatsz.
 

Sajnos a visszeresség már a magyar lakosság 20-30 százalékát is érinti. A panaszok már egészen a 20-30 éves korosztály között is jellemzőek. Ilyenkor jelennek meg a pókhálóerek, seprűvénák, lábdagadás, valamint az éjszakai lábgörcs.
 

Az idejében megkezdetett kezelés nélkülözhetetlennek számít annak érdekében, hogy elkerüljük akár a lábszárfekélyt, vagy akár a műtétet.
 

Visszér halványító krém

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!