Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Visszérkezelés, csak természetesen!

2020. 05. 14. 10:35:00 Sági Zsolt - HillVital

A visszerek megjelenését követően a kezelés akár természetes módon is történhet.
 

Jó, ha tudod, hogy ez abszolút nem a kezdet, eleinte ugyanis maximum a fáradt lábérzet az, ami árulkodhatna, de a rohanó hétköznapokban ki az, aki fáradtság esetén rögtön valami negatív dologra gondolna?
 

A lábgörcs bizony már a kellemetlenebb tünetek közé tartozik, ami többnyire hajnalban csap le.
 

Magnézium hiányra gyanakodnak ilyenkor a legtöbben, tehát ezen a ponton sem a visszér réme az első gondolat. Az utolsó stádiumban állandósulnak a szúró fájdalommal jelentkező görcsök, s ekkor már lehetetlen nem tudomásul venni, a szörnyű tényt: visszér betegséged van. 

Amikor borzasztóan fájnak a lábaid, érdemes odafigyelned, vajon nem látsz valamilyen elváltozást, kidagadt ereket, amelyek nem akarnak visszahúzódni.
 

Amennyiben ilyen tüneteket észlelsz, esélyes, hogy a kezdődő visszérbetegség tüneteivel szembesülsz.
 

Különösen igaz ez, ha ülőmunkát végzel, mozgásszegény életmódot folytatsz és ezek mellé még esetleg dohányzol is. Bár a visszérbetegség, ha elhanyagolják, akkor komoly szövődményekkel járó kór is lehet, de nincs miért aggódnod ha idejében észreveszed a tüneteket, hiszen a visszérkezelés ma már számos módszerrel lehetséges. A kulcs természetesen itt is a megelőzés, mivel a legjobb visszérkezelés az, ha nincs mit kezelni, mert az életmódoddal, odafigyeléssel megelőzöd a kialakulását. Amennyiben már megvan a baj, annak elhanyagoltságától függ a visszérkezelés sikeressége.

A visszérkezelés kiváló módja, ha a természetes alapanyagú termékeket hívod segítségül.
 

A Varikoflex Extra például nagyszerű alternatívát kínál akkor, amikor már kilátástalannak érzed a helyzeted. Az orvosi beavatkozás joggal tölt el félelemmel. Maga a műtét sem kifejezetten egyszerű folyamat, de a lábadozási időben határozottan sok nehézséget kellene leküzdened, így evidens, hogyha van rá mód, akkor ezt a lépést kihagynád, a terápiából.
 

De mi volt kétszáz évvel ezelőtt?
 

Nos a szike, és a fehér köpeny helyett a gyógynövények taroltak. Minden bántalomra megvoltak azok a tinktúrák, azok a módszerek, és azok a növények, melyek hatékonyan segítettek. A vadgesztenyét is sokan emlegetik úgy, mint a visszérkezelés sztárját. Hiába, világunkban az orvostechnológiák fejlődése ellenére nagy népszerűségnek örvendenek a természetközeli megoldások. Az ember titkon megbízik, és hisz abban, hogy közvetlen környezete közreműködésével orvosolhatja betegségeit.
 

A visszérkezelés természetes módon a gyógynövények segítségével is lehetséges.
 

A gyógynövények közül kifejezetten jól alkalmazható visszeres panaszokra a vadgesztenye, a varázsmogyoró, a körömvirág, a csodabogyó és az orvosi somkoró is. Ezekből a gyógynövények kivonataiból gyakran készítenek gyógyszereket. Hatásaikban nagyjából megegyezik, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, fokozzák a vér áramlását. A vadgesztenye, a körömvirág, valamint a somkóró továbbá gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Fontos, hogy a vadgesztenye kumarin tartalommal is rendelkezik, ezért szájon át történő fogyasztása semmiképp nem javallott. Ha házi felhasználásra szeretnéd alkalmazni őket, akkor inkább borogatásként használd fel.
 

A visszérkezelés több ezer férfit, és nőt érint, s nem csak azokat, akik állómunkát végeznek. Az érintettség ennél jóval kiterjedtebb. Az sem túlzás, hogy a visszér népbetegséggé avanzsált. Ilyen körülmények között még nagyobb figyelmet kell, hogy szentelj lábaid egészségének, s ezzel a jó közérzeted megalapozásának. Nem kell azonnal a kórház fehér falaival riogatnod magad, előbb próbáld meg kiaknázni a természet kincseiben rejlő lehetőségeket.
 

Fontos, hogy vérrög és trombózis gyanúja esetén ne használj ilyen krémeket!
 

Visszérkezelés természetes módszerekkel!