Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A gyógyító víz 1. rész

A gyógyító víz 1. rész

HillVital
2017. 06. 08. 16:00:00

A megfelelő és rendszeres vízfogyasztás rengeteg jótékony hatással bír, ráadásul a vízben nincs zsír, szénhidrát vagy cukor, de még kalória sem! A víz hidratálja a testet, ráadásul gyógyító ereje is van. Az egészségügyi szakértők legalább 8-10 pohár vizet javasolnak naponta ahhoz, hogy egészségesek maradjunk. Ismerkedjünk meg a víz gyógyhatásaival!

 

Segít a fogyásban

A víz segíthet gyorsabban fogyni, mert kimossa a zsír melléktermékeit a szervezetből, valamint a víz eltelíti a gyomrot, így ivás után nem maradunk olyan éhesek.

Segít a méregtelenítésben

Megfelelő vízfogyasztás mellett a bőrön kevesebb seb, pattanás, ránc jelenik meg.

Elmulasztja a fáradtságot

A kevés víz fáradtságot okoz. A testünk arra használja a vizet, hogy kimossa vele a méreganyagokat és melléktermékeket, amelyekre már nincs szüksége. Amikor kevesebb víz van a szervezetünkben, a szívnek többet kell dolgoznia, hogy minden sejtbe eljuttassa az oxigéndús vért, így ilyenkor a többi szervünk is kimerül. Ezek a tényezők okozzák a folytonos fáradtságérzetet.

Könnyíti az emésztést

A víz javítja az emésztőrendszer működését is. Megkönnyíti az emésztést, és megakadályozza a székrekedést, amelyet  gyakran a víz hiánya idéz elő a szervezetben. Viszont megfelelő mennyiségű vízzel felgyorsíthatjuk az anyagcserét, és segíthetjük az ételek gyors lebontását. Közvetlenül étkezés után viszont nem szabad inni, mert víz hígítja a gyomorsavat, így nehezítve az emésztést.
 

A víznek sok más egyéb pozitív hatása is van, legközelebb folytatjuk… 
A víz élettani hatásai.

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés