Menü

Mi az igazság a zsír fogyasztásával kapcsolatban?

HillVital
2016. 08. 16. 15:11:00

Nézzük, miért van szüksége a szervezetnek zsírokra!

A zsírok energiaforrásként szolgálnak a szervezet számára. 

Segítik a zsírban oldódó vitaminok felszívódását.
Állandó szinten tartják a testhőmérsékletet.
Szükségesek a sejthártya felépítéséhez. A sejtek működéséhez felhasznált energia optimális esetben 30%-ban különböző zsírokból származik.
Fontosak a D-vitamin képződéséhez, egyes hormonok működéséhez.


A zsiradékok különböző zsírsavakból állnak össze. A kémiai kötéseknek a minőségétől függ, hogy egy zsír melyik csoportba tartozik. Zsírsav – összetételük alapján vannak telített és telítetlen zsírsavak, a telítetlenen belül vannak egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavak.

A telített zsírok molekulái egyszeres kötéssel kapcsolódnak egymáshoz. Ebbe a csoportba tartoznak az állati eredetű zsírok, valamint a kókusz- és a pálmazsír. De pl. az állati eredetű zsírok közül a kacsazsír és a libazsír több telítetlen zsírsavat tartalmaz, mint telítettet. 


A telítetlen zsírok molekuláinál kettős kötéseket találunk. Vannak egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavak. Elsősorban a növényi eredetűek tartoznak ide. A telítetlen zsírok segítenek leoldani az érfalakról a lerakódást, csökkentik a koleszterinszintet, vagyis általában pontosan ellentétesen működnek, mint a telített zsírok. De ez nem jelenti azt, hogy egészségesebbek, mint az állati eredetűek. Sőt!

A szervezetnek mind a háromra szüksége van, ugyanis mind a hármat más módon használja fel. Leghasznosabbak a többszörösen telítetlen zsírsavak, különösen az omega-3 zsírsav, amely legnagyobb mennyiségben a halolajban és a lenolajban található. De ott van a szintén telítetlen omega-6 zsírsav, amely kis mennyiségben nagyon egészséges, de nagy mennyiségben viszont gyulladást, autoimmun betegséget okozhat.

Tehát ez egy örök harc: zsír vagy olaj? Legközelebb bővebben kifejtjük a témát.

A zsír fogyasztásának jelentősége.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Sajnos a meleg beköszöntével megszaporodnak az aranyeres panaszok is. Ez többek között annak köszönhető, hogy az aranyér is egyfajta visszér, amire a meleg nincs kedvező hatással. Ez a 7 leghatásosabb aranyér elleni tipp segíthet a kezelésben!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.